Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Відпочинок в Криму знову подорожчав

Туризм Регіон: Автономна республіка Крим 14102 перегляди

Опубліковано - 31.05.2007 00:46 | Всі новини | Версія для друку

Відпочинок в Криму знову подорожчав
Відпочинок в Криму знову подорожчав
Цього року, в порівнянні з минулим 2006-им, ціни в Криму підвищилися в межах 10-15%. Про це 30 травня заявив голова Всеукраїнської асоціації туроператорів Ігор Голубаха під час прес-конференції в Києві.

Причина чергового подорожчання, за словами голови Всеукраїнської асоціації туроператорів, криється в тому, що по всій країні, у тому числі і в Криму, зросла вартість енергоносіїв і паливно-мастильних матеріалів.

Проте Голубаха упевнений, що це ні яким чином не позначиться на кількості туристів. Втім, не злякає охочих відпочити на кримському побережжі і політична криза.

- Минулого року самі кримчани налякали російських туристів своїми маніфестаціями і протестами. А вже цього року кримські туроператори, при відвідинах виставок в Берліні, Росії і інших країнах відмітили підвищення інтересу до Криму. Вже в травні, в порівнянні з минулим роком, російських туристів було більше на 5-10%, – заявив Голубаха.

Відпочинком в Криму починають також цікавитися туристи з Прибалтики, Молдови, Білорусі, Казахстану і Узбекистану.

- Крім того, збільшилася кількість туристів з Німеччини, також був проведений прес-тур для англійських туроператорів і журналістів. Ми чекаємо, що цього року відпочиваючих з Англії буде більше, - висловив надії Глава Всеукраїнської асоціації туроператорів.

Проте, не дивлячись на кількість туристів, перед українськими туроператорами все так само гостро стоїть проблема непрофесіоналізму обслуговуючого персоналу в Криму. По словах, Голубахи на побережжі було проведено декілька семінарів за рішенням цієї проблеми.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Туризм»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.