Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна на два тижні закриває кордони

Влада 2755 переглядів

Опубліковано - 13.03.2020 17:10 | Всі новини | Версія для друку

Україна на два тижні закриває кордони
Україна на два тижні закриває кордони
Через 48 годин Україна закриє кордон для іноземних громадян на два тижні. Міністерство закордонних справ попередить про це рішення усі установи та країни.

Про це повідомив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов під час брифінгу за підсумками засідання РНБО України.

«Через два тижні в залежності від того, як розвиватиметься ситуація, РНБО буде ухвалювати наступні рішення», - сказав він.

Секретар РНБО України наголосив, що громадяни України, які сьогодні перебувають за кордоном, матимуть змогу повернутися додому. Водночас, зазначив він, українці, які повертаються з країн, «де сьогодні вирує коронавірус, будуть проходити процедури обсервації».

За словами Данілова, впродовж тижня усі пункти перетину кордону, які функціонуватимуть, усі медичні установи мають бути забезпечені експрес-тестами на коронавірус. Він також повідомив, що Кабінет Міністрів України сьогодні має ухвалити рішення про виділення додаткових коштів для закупівлі продукції медичного призначення.

Секретар РНБО України заявив, що ситуація в країні «достатньо спокійна», є три підтверджених випадки захворювання на коронавірусну хворобу – один у Житомирській області, два – у Чернівецькій.

Данілов також звернувся до ЗМІ із закликом не поширювати неперевірену інформацію.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.