Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Автомобільний ринок у ЄС обвалився через пандемію COVID-19

Світ навколо нас 2404 перегляди

Опубліковано - 19.05.2020 16:23 | Всі новини | Версія для друку

Автомобільний ринок у ЄС обвалився через пандемію COVID-19
Автомобільний ринок у ЄС обвалився через пандемію COVID-19
У Європейському Союзі автомобільний ринок обвалився на 76,3 відсотка у порівнянні з аналогічним періодом у минулому році. Найбільший спад зафіксували в Італії та Іспанії.

У Європейському Союзі у квітні зареєстрували понад 270 тисяч нових автомобілів, що на 76,3 відсотка менше, ніж за аналогічний місяць минулого року. Про це повідомляється у звіті Асоціації європейських виробників автомобілів Acea у вівторок, 19 травня.

У ньому зазначається, що кількість реєстрацій зменшилась у січні та лютому, у березні вона впала вдвічі, а у квітні - спад став ще глибшим внаслідок загострення спричиненої новим коронавірусом кризи.

Більшість автосалонів були закриті, а заводи призупинили виготовляти автівки протягом усього квітня. Внаслідок цього кожен з 27 ринків країн ЄС зафіксував значні зниження обсягів продажів автомобілів. Найгірший спад зареєстрували в Італії (мінус 97,6 відсотка) та Іспанії (мінус 96,5 відсотків). Франція також пережила обвал продажів нових машин на 88,8 відсотка.

У Німеччині кількість нових реєстрацій зменшилася на 61,1 відсотка. Зокрема, група Volkswagen у квітні зафіксувала зниження на 72,7 відсотка, Daimler - на 78,8 відсотка, а падіння продажів машин групи BMW склало 65,3 відсотка.

Французькі автовиробники Renault і PSA втратили майже 80 відсотків, італійсько-американський автомобільний виробник Fiat-Chrysler - майже 90 відсотків.

Згідно з даними Acea, зменшення кількості нових реєстрацій у країнах ЄС з початку року склало 38,5 відсотка - загалом зареєстровано 2,75 мільйона автомобілів.

З початку року попит на автомобілі в країнах ЄС зменшився майже на 40 відсотків, загалом було зареєстровано 2,75 мільйонів придбаних європейцями машин.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.