Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ФСБ заявляє, що СБУ намагалася викрасти в Москві одного з лідерів бойовиків

Імперія «Совок» 1937 переглядів

Опубліковано - 20.08.2020 11:05 | Всі новини | Версія для друку

Ігор Гіркін і Олександр Бородай
Ігор Гіркін і Олександр Бородай
Федеральна служба безпеки Росії стверджує, що завадила спробі Служби безпеки України викрасти в Москві одного з лідерів сепаратистських угруповань, які в Росії називають «народним ополченням Донбасу».

Ім’я особи, про яку йдеться, не розкривається, але в повідомленні вказано, що сім фігурантів кримінальної справи вже затримані.

«ФСБ РФ в результаті спецоперації розкрила і запобігла протиправній акції спецслужб України з викрадення на території Росії і насильницького переміщення в Україну громадянина РФ, одного з лідерів народного ополчення Донбасу, який брав активну участь у бойових діях проти ЗСУ», – цитує повідомлення пресслужби ФСБ державна російська інформагенція ТАСС.

Організаторами і координаторами акції в ФСБ називають двох громадян України, які, згідно з повідомленням, діяли під керівництвом голови Департаменту контррозвідки СБУ. Для викрадення нібито були сформовані дві групи з членів російського організованого угруповання, яким мали заплатити 200 тисяч доларів. ФСБ стверджує, що під час спроби викрадення було затримано сімох громадян Росії, які зараз поміщені під варту, їм висунуті звинувачення.

Служба безпеки України наразі не відреагувала на повідомлення з Росії.

Найвідомішим громадянином Росії, який мешкає в Москві і мав причетність до сепаратистських угруповань на Донбасі, є Ігор Гіркін, знаний за псевдо «Стрєлков». Також у Москві живе так званий «прем’єр-міністр» угруповання «ДНР» у 2014 році Олександр Бородай.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.