Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Меркель уже не виключає санкцій щодо “Північного потоку-2”

Політика 1830 переглядів

Опубліковано - 7.09.2020 17:15 | Всі новини | Версія для друку

Меркель уже не виключає санкцій щодо “Північного потоку-2”
Меркель уже не виключає санкцій щодо “Північного потоку-2”
Канцлерка ФРН Анґела Меркель уже не виключає запровадження санкцій щодо “Північного потоку-2” через дії Росії. Водночас поки зарано поширювати заяви про санкції, наголосив речник канцлерки.

Канцлерка Німеччини Анґела Меркель (Angela Merkel) більше не виключає можливості того, що газопровід "Північний потік-2" може зазнати впливу ймовірних санкцій проти Росії. Про це в понеділок, 7 вересня, повідомив її речник Штеффен Зайберт (Steffen Seibert), передає агенція новин Reuters.

"Канцлерка погоджується із заявами міністра закордонних справ у вихідні", - заявив Зайберт з огляду на можливу реакцію ЄС на отруєння російського опозиціонера Олексія Навального.

Нагадаємо, що вихідних міністр закордонних справ Гайко Маас (Heiko Maas) заявив, що сподівається, що реакція Росії не призведе до необхідності перегляду проєкту. Неправильно виключати якийсь елемент з обговорення, зазначив Зайберт. Водночас речник наголосив, що поки зарано заявляти про санкції.

Раніше уряд Німеччини повідомив, що спеціальна лабораторія Бундесверу підтвердила отруєння Олексія Навального речовиною так званої групи "Новачок". Німецький уряд "категорично засуджує" напад на опозиційного політика. Канцлерка Німеччини Анґела Меркель (Angela Merkel) виступала за те, щоб не пов’язувати отруєння Навального із добудовою "Північного потоку-2" і висловилася за завершення проєкту. Про це вона заявила ще до підтвердження отруєння Навального. Після цього канцлерка назвала замах на російського опозиційного політика злочином і зажадала від уряду Росії пояснень цього нападу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.