Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія надасть Білорусі кредит у 1,5 мільярда доларів

Імперія «Совок» 1860 переглядів

Опубліковано - 14.09.2020 18:00 | Всі новини | Версія для друку

Росія надасть Білорусі кредит у 1,5 мільярда доларів
Росія надасть Білорусі кредит у 1,5 мільярда доларів
Президент Росії Володимир Путін на зустрічі з білоруським колегою Олександром Лукашенком оголосив про надання Білорусі кредиту на півтора мільярда доларів.

Росія надасть Білорусі державний кредит у розмірі 1,5 мільярда доларів. Про це в понеділок, 14 вересня, заявив президент РФ Володимир Путін під час переговорів з білоруським колегою Олександром Лукашенком в Сочі.

"Зовсім нещодавно з візитом у Білорусі був голова уряду РФ Михайло Мішустін... Ми домовилися про те, що Росія надасть Білорусі в цей складний момент кредит державний - 1,5 мільярда доларів", - сказав Путін.

Він також запропонував Лукашенку вжити заходів для відновлення товарообороту між державами на докризовому рівні. "Що стосується наших економічних взаємин, Росія залишається найбільшим інвестором в білоруську економіку", - нагадав Путін. За його словами, понад 50 відсотків зовнішньої торгівлі Білорусі припадає на РФ, у Білорусі працюють майже дві тисячі підприємств з російським капіталом.

У свою чергу, Лукашенко подякував президенту РФ за підтримку у "час після виборів". За його словами, Путін продемонстрував, що "білоруські кордони - це кордони союзної держави і нікому не дозволено там ховати зброю".

Нагадаємо, що в Білорусі з 9 серпня тривають масові акції протесту проти офіційних результатів виборів президента, згідно з якими перемогу на них здобув чинний глава держави Олександр Лукашенко. В останньому масовому протестному марші, що відбувся в Мінську 13 вересня, взяли участь близько 150 тисяч людей. 400 демонстрантів були затримані.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.