Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Речник Путіна і спікер Держдуми звинуватили Навального у співпраці з іноземними спецслужбами

Імперія «Совок» 1370 переглядів

Опубліковано - 1.10.2020 17:58 | Всі новини | Версія для друку

Речник Путіна і спікер Держдуми звинуватили Навального у співпраці з іноземними спецслужбами
Речник Путіна і спікер Держдуми звинуватили Навального у співпраці з іноземними спецслужбами
Речник президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що з російським опозиційним політиком Олексієм Навальним «працюють фахівці» Центрального розвідувального управління США.

«Не пацієнт (Навальний – ред.) працює із західними спецслужбами, а західні спецслужби працюють із ним, – сказав він. – Дійсно, є така інформація, я навіть можу сказати конкретно – з ним працюють фахівці Центрального розвідувального управління Сполучених Штатів Америки в ці дні».

Спікер Держдуми Росії В’ячеслав Володін раніше заявив, що «Навальний – безсоромник і негідник», тому що президент Володимир Путін врятував йому життя.

За словами Володіна, те, що сталося з Навальним, було зрежисоване спецслужбами західних держав, щоб «створити напругу в Росії в момент підведення підсумків виборів» у Білорусі, але, як додав він, у «тих, хто хотів прибрати до рук Білорусь, нічого не вийшло».

«Це все ланки одного ланцюга. Цілком очевидно, що Навальний працює зі спецслужбами та органами влади західних країн. Працює в їхніх інтересах», – заявив він.

1 жовтня Олексій Навальний, який зараз перебуває в Німеччині, дав перше після отруєння інтерв’ю і заявив виданню Der Spiegel, що до його отруєння причетний особисто президент Росії Володимир Путін.

«Я стверджую, що за цим злочином стоїть Путін, інших версій події у мене немає», – заявив Навальний. Він підтвердив, що після курсу лікування в Німеччині має намір повернутися в Росію.

На початку вересня офіційний представник уряду Німеччини Штеффен Зайберт заявив, що в організмі Навального знайшли сліди хімічної отруйної речовини з групи «Новачок», а канцлер Німеччини Анґела Меркель зажадала від Росії пояснень того, що сталося.

Російська влада категорично заперечує причетність до отруєння опозиційного політика і стверджує, що підстав для порушення кримінальної справи немає. Кремль сумнівається в тому, що Навальний був отруєний, стверджуючи, що в аналізах, узятих у нього в Росії, отрути не виявили.

При цьому дві незалежні лабораторії з Франції і Швеції також підтвердили висновки фахівців з лабораторії Бундесверу про те, що Навального отруїли нервово-паралітичною речовиною з групи «Новачок».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.