Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович з лідера перетворився у відлуння Мороза? Мабуть отримали одну інструкцію

Коаліція «С.Р.А.К.А» 6955 переглядів

Опубліковано - 6.06.2007 12:54 | Всі новини | Версія для друку

Янукович з лідера перетворився у відлуння Мороза? Мабуть отримали одну інструкцію
Янукович з лідера перетворився у відлуння Мороза? Мабуть отримали одну інструкцію
Прем’єр Віктор Янукович вважає нинішню Верховну Раду легітимною попри Указ Президента, який визнав її неповноважною та призначив вибори на 30 вересня.

"Верховна Рада легітимна, поки не буде остаточного рішення чи роз’яснення Конституційного суду", - сказав Янукович журналістам.

На питання, чи буде уряд виконувати доручення Президента профінансувати вибори, Янукович відповів: "Обов’язково. Як записано в законі".

Він також уникнув відповіді на питання, чи буде оскаржено третій Указ Ющенка у Конституційному суді.

"Ми не оскаржували жоден Указ. Цим питанням займається Верховна Рада, і цей процес іде в конституційному руслі", - сказав Янукович.

На питання, чи піде уряд у відпустку на час виборів, Янукович сказав: "Все буде відбуватися відповідно до закону".

Водночас прем'єр зазначив, що підписання Указу про проведення дострокових виборів на 30 вересня свідчить про виконання президентом домовленостей, досягнутих 27 травня.

Разом з тим Янукович вважає, що в Указі слід було б вказати дату, з якої він набуває чинності: "Швидше за все, в указі має бути пункт, що він набуває чинності з такого-то числа".

"Він (президент) практично виконав всі домовленості, які були зроблені в заяві. Але що стосується юридичних тлумачень, як це треба було зробити, - це справа президента і його департаменту", - додав прем'єр.

Як повідомлялося раніше, вчора і позавчора спікер парламенту Мороз неодноразово заявляв, що видання Указу Президента про дострокові вибори і навіть відсутність опозиційних депутатів у сесійній залі не позбавляє парламент легітимності. Він зазначив, що підтвердити Указ має конституційний суд, а процедура складання повноважень нардепами - є недоконаною і сумнівною.

За повідомленнями багатьох ЗМІ лідер КПУ нещодавно таємно відвідав Москву, де був прийнятий на високому державному рівні. Кремлівські керівники висловили справжньому більшовику свою позицію - вони не зацікавлені у дострокових виборах в Україні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.