Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Футей: нова адміністрація США посилить тиск на Росію і нарощуватиме підтримку України

Політика 1141 перегляд

Опубліковано - 20.01.2021 22:20 | Всі новини | Версія для друку

«Я переконаний у тому, що нова адміністрація США, новий Конгрес буде ще більше підсилювати і більше вимагати, щоб Росія таки забралася взагалі з території України», – наголосив голова Українського конгресового комітету
«Я переконаний у тому, що нова адміністрація США, новий Конгрес буде ще більше підсилювати і більше вимагати, щоб Росія таки забралася взагалі з території України», – наголосив голова Українського конгресового комітету
Адміністрація президента США Джо Байдена буде збільшувати підтримку України і посилюватиме тиск на Росію, заявив президент Українського конгресового комітету Америки (УККА) Андрій Футей під час спеціального ефіру Радіо Свобода, присвяченого інавгурації.

«Найперше, я думаю, це буде підсилення стратегічного партнерства між Україною і США. Він дуже добре обізнаний із нашою країною, і ми, як представники громади тут, будемо з ним співпрацювати, не тільки з адміністрацією президента, але також і з двопартійною системою в Конгресі», – сказав Футей.

Він також висловив упевненість у тому, що тиск на Росію буде посилений.



«Є двопартійна підтримка у Конгресі і сама його позиція. Як ви знаєте, вчора було слухання для держсекретаря Блінкена, де ясно і чітко заявили, що буде тиск на Росію, щоб вона забрала свої війська, але також, що буде подальша велика допомога щодо матеріальної і військової, і летальної, і гуманітарної допомоги Україні. Я переконаний у тому, що нова адміністрація США, новий Конгрес буде ще більше підсилювати і більше вимагати, щоб Росія таки забралася взагалі з території України», – наголосив голова Українського конгресового комітету Америки.

УККА представляє інтереси української громади у Сполучених Штатах з 1940 року. В липні 2020 року організація закликала республіканців і демократів у США посилити партнерство в Україною.

20 січня Джо Байден склав присягу на посаді президента США, Камала Гарріс – на посаді віцепрезидентки.

Байден шість разів був із візитами в Україні, коли перебував на посаді віцепрезидента США.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.