Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ВМС США вперше цього року надіслали декілька кораблів у Чорне море

Політика 1089 переглядів

Опубліковано - 26.01.2021 20:08 | Всі новини | Версія для друку

ВМС США вперше цього року надіслали декілька кораблів у Чорне море
ВМС США вперше цього року надіслали декілька кораблів у Чорне море
Два американські кораблі ракетний корабель класу Арлей Берк «Дональд Кук» та корабель-дозаправник Кайзер-класу «Ларамі» провели заходи до Чорного моря 24 січня.

Прибуття «Ларамі» до Чорного моря допомагає «просувати стабільність у регіоні, через його здатність дозаправляти кораблі на морі. Можливості «Ларамі» з дозаправки дозволяють «Дональду Куку» довший час перебувати на місці і продовжувати діяльність без необхідності заходити у порт», заявили у ВМС США.



«Це також дозволяє партнерам НАТО дозаправлятись і подовжувати час патрулювання до заходу у свій порт. Це вперше цього року ВМС США надіслали декілька кораблів до Чорного моря», - йдеться в повідомленні.

ВПС США розпочали новий рік операцією з дозаправки над Чорним морем, пише в своєму повідомленні у Twitter представництво США при НАТО.



«Військові операції США в ключовому Чорноморському регіоні підвищують стабільність, спільну готовність та спроможність разом з нашими союзниками в НАТО та партнерами», - йдеться в заяві відомства.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.