Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Байден: США ніколи не визнають спробу Росії анексувати Крим

Політика 1043 перегляди

Опубліковано - 26.02.2021 18:24 | Всі новини | Версія для друку

Байден: США ніколи не визнають спробу Росії анексувати Крим
Байден: США ніколи не визнають спробу Росії анексувати Крим
США не визнають і ніколи не визнають спробу анексії Криму Росією, і підтримуватимуть Україну у протистоянні агресивним діям Росії.

Про це йдеться у заяві президента США Джо Байдена, яку оприлюднив Білий дім у сьому річницю російського вторгнення до Криму.

Президент США наголосив, що Америка підтримує Україну з початку конфлікту.

"У ці сумні роковини, ми підтверджуємо просту правду: Крим - це Україна", - йдеться у заяві.

"Ми надалі працюватимемо над тим, щоб притягнути Росію до відповідальності за її порушення та агресію в Україні. Ми також будемо надалі вшановувати хоробрість та сподівання Революції Гідності, у якій люди України протистояли на Майдані снайперському вогню та виконавцям в спеціальному екіпіюванні, та вимагали нового початку для своєї країни. США досі вірять у сподівання України і ми підтримуємо всіх тих, хто працює заради мирного, демократичного та процвітаючого майбутнього їхньої країни", - йдеться у заяві.

Раніше заяву оприлюднив державний секретар США Ентоні Блінкен.

Головний дипломат США наголосив на загрозах, які становлять дії Росії в Криму для міжнародної безпеки: «Окупація та збільшення мілітаризації Кримського півострова мають значення далеко за межами українських кордонів і є загрозою для спільної світової безпеки».

США ніколи не визнають претензії Росії на анексію Криму, наголосив Блінкен і закликав Росію негайно зупинити окупацію Криму, повернути контроль Україні, звільнити політичних в‘язнів та припинити агресію на сході України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.