Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна призупинила участь у політичній підгрупі ТКГ через “терористку” в ній

Війна з Росією (АТО) 1101 перегляд

Опубліковано - 29.03.2021 20:15 | Всі новини | Версія для друку

Україна призупинила участь у політичній підгрупі ТКГ через “терористку” в ній
Україна призупинила участь у політичній підгрупі ТКГ через “терористку” в ній
Українська делегація в політичній підгрупі ТКГ не братиме участі в переговорах у присутності засудженої в Україні за тероризм і розшукуваної громадянки Маї Пирогової, заявив депутат ВР Андрій Костін.

Народний депутат України Андрій Костін, який представляє Україну в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи (ТКГ) з врегулювання ситуації на Донбасі, заявив, що представники української делегації в цій підгрупі не братимуть участь у переговорах у присутності засудженої в Україні за тероризм і розшукуваної громадянки Маї Пирогової. Про це Костін сказав у інтерв’ю інформаційному агентству "Інтерфакс-Україна", опублікованому в понеділок, 29 березня.

"Коли під час переговорів бере участь людина, засуджена в Україні за терористичну діяльність, це дискредитує їх і робить неможливою нашу участь у такому форматі. Ми попросили оголосити перерву, доки її не буде усунено... Наша позиція чітка: ми не вестимемо роботу, доки в консультаціях братиме участь терористка", - сказав Костін. "Я сподіваюся, що ми більше не побачимо громадянку Пирогову на наших консультаціях", - додав він.

Як зазначив Костін, він не знає, хто її запросив і чи запросила її саме російська сторона. "Якщо ми не відреагуємо, то завтра туди (в ТКГ - Ред.) можна привести взагалі кого завгодно. З іншого боку, втрачається час, який міг би бути витрачений на обговорення якихось суттєвих питань. Звісно, є можливість нас звинуватити в тому, що ми затягуємо процес. Росія це розуміє і грає в таку гру", - пояснив представник України в політичній підгрупі ТКГ.

Ще 16 березня представник України у ТКГ, донеччанин Сергій Гармаш повідомив про те, що українська делегація попросила про перерву в нарадах підгрупи з політичних питань, доки не буде врегульовано питання з відстороненням "громадських експертів" з окупованих територій, зокрема, Маї Пирогової, нагадує "Інтерфакс-Україна".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.