Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


США наголошує на пріоритетах – подолання в Україні корупції та імплементація реформ

Політика 1177 переглядів

Опубліковано - 30.03.2021 09:47 | Всі новини | Версія для друку

Радник Білого дому з питань національної безпеки Джейк Салліван
Радник Білого дому з питань національної безпеки Джейк Салліван
Про це та про інші аспекти стратегічного партнерства України та США в телефонній розмові обговорили Радник Білого дому з питань національної безпеки Джейк Салліван та Керівник офісу Президента України Андрій Єрмак.

Салліван підтвердив непохитну підтримку США суверенітету, територіальної цілісності, євро-атлантичних прагнень України перед обличчям російської агресії. Про це йдеться в офіційній заяві Білого дому.

Салліван також висловив відданість адміністрації Байдена оживити стратегічне партнерство США та України на підтримку плану президента Зеленського подолання корупції та імплементації реформ, які принесуть правосуддя, безпеку та процвітання народу України.

Андрій Єрмак подякував США за ясну та послідовну політику підтримки суверенітету та територіальної цілісності України, йдеться у повідомленні про телефонну розмову, опублікованій на сайті офісу Президента України.

Єрмак також розповів Саллівану про безпекову ситуацію на лінії розмежування на Донбасі, відзначивши «небезпечну тенденцію до збільшення кількості порушень припинення вогню та кількості загиблих».

Єрмак запевнив чиновника Білого дому, що завдання президента Зеленського – побудувати сучасну демократичну державу, базовану на верховенстві права, вільну від корупції і впливу олігархів, йдеться в повідомлення офісу Президента України. Єрмак також сказав, що Україна залишається форпостом демократичного світу на сході Європи та розповів про створення Центру протидії дезінформації.

Згідно з повідомленням офісу Президента України, Джейк Салліван «відзначив зусилля України у проведенні реформ» та запевнив у готовності «допомагати Україні в отриманні повноправного членства в НАТО»
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.