Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кремль погрожує «додатковими заходами», якщо в Україні з’являться війська НАТО

Імперія «Совок» 1648 переглядів

Опубліковано - 2.04.2021 17:24 | Всі новини | Версія для друку

Кремль погрожує «додатковими заходами», якщо в Україні з’являться війська НАТО
Кремль погрожує «додатковими заходами», якщо в Україні з’являться війська НАТО
У випадку появи військ США на території України чи посилення сил НАТО у сусідніх з нею країнах Росія вживатиме «додаткових заходів».

Про це журналістам заявив прессекретар Кремля Дмитро Пєсков у п’ятницю, 2 квітня, повідомляє «Интерфакс».

«Безумовно, такий розвиток сценарію призвів б до подальшого зростання напруженості поблизу російських кордонів. І, звичайно, це вимагає додаткових заходів від російської сторони щодо забезпечення її безпеки», – заявив Пєсков. Він не конкретизував, про які заходи йдеться, додавши лише, що «всі необхідні».

Пєсков також заперечує загрозу з боку Росії Україні чи іншим сусідам.

«Росія нікому не загрожує. Вона нікому не загрожувала ніколи. І на цьому і будується наша позиція», – сказав речник президента Росії Володимира Путіна.

Таким чином Пєсков відреагував на слова міністра оборони США Ллойда Остіна, який під час телефонної розмови із українським колегою Андрієм Тараном наголосив, що Сполучені Штати готові підтримати Україну в разі ескалації російської агресії.

Міністр оборони України поінформував співрозмовника щодо воєнно-політичної ситуації на лінії розмежування із тимчасово окупованими територіями Донецької та Луганської областей, в Криму та довкола державного кордону України. Зокрема, Таран приділив увагу подіям, які відбулися 26 березня, поблизу населеного пункту Шуми. Крім того, очільник українського оборонного відомства наголосив на системній ескалації безпекової ситуації у районі проведення Операції об’єднаних сил та небажанні Російської Федерації підтвердити прихильність режиму припинення вогню.

26 березня внаслідок обстрілу з боку російських гібридних сил поблизу населеного пункту Шуми на Донеччині загинули четверо українських військовослужбовців, ще двоє зазнали поранень.

Збройний конфлікт на Донбасі розпочався навесні 2014 року після окупації Росією півострова Крим. У 2015 році були укладені Мінські угоди про врегулювання конфлікту. Вони, однак, практично не виконуються. Україна і країни Заходу звинувачують Росію в прямій участі в конфлікті, в тому числі у застосуванні збройних сил і техніки. У Кремлі це заперечують, заявляючи при цьому, що «Росія Донбас не кине».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.