Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Директор Розвідувального управління міноборони США прокоментував присутність очолюваних Росією сил на сході України

Війна з Росією (АТО) 1617 переглядів

Опубліковано - 30.04.2021 09:51 | Всі новини | Версія для друку

Директор Розвідувального управління міноборони США прокоментував присутність очолюваних Росією сил на сході України
Директор Розвідувального управління міноборони США прокоментував присутність очолюваних Росією сил на сході України
Перспективи вирішення конфлікту на сході України у короткотерміновій перспективі є тьмяними, а присутність очолюваних Росією військ у східній Україні залишається реальним інструментом примусу для Кремля навіть якщо Москва вирішить здійснити деескалацію своєї конвенційної військової поведінки.

Про це у письмових свідченнях наданих Комітету Сенату США зі збройних сил заявив очільник Розвідувального управління міоборони США (Defense Intelligence Agency - англ) генерал-лейтенант Скотт Беррьє (Scott Berrier - англ).

Коментуючи характер військової присутності Росії поблизу кордонів України раніше цього місяця, Беррьє заявив, що імовірно дії Росії були "частиною триваючої кампанії примусити Україну поступитись вимогам Кремля".

"На Кримському півострові, на додаток до нещодавніх розміщень сил, Москва продовжує посилювати свою довготермінову військову присутність, щоб стримати морські та повітряні операції Заходу, бути здатною до проекції військової сили у регіон, та заявити про її рішучість утримувати півострів", - також заявив очільник Розвідувального управління міоборони США у свої коментарях щодо України.

Як повідомляє журналіст "Голосу Америки" Джефф Селдін у своїх свідченнях перед Комітетом Сенату США зі збройних сил Беррьє назвав збройні сили Росії "екзистенційною загрозою для США".

"Росіяни мають здатність, що зростає, здійснювати проекцію сили за допомогою точних крилатих ракет високої дальності, а її військові лідери Росії включать уроки участь Росії у Сирії" - наводить слова Беррьє Селдін.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.