Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


США не прагнуть ескалації у відносинах із Росією

Політика 1404 перегляди

Опубліковано - 5.05.2021 13:00 | Всі новини | Версія для друку

США не прагнуть ескалації у відносинах із Росією
США не прагнуть ескалації у відносинах із Росією
США не прагнуть ескалації у відносинах із Росією, водночас будуть рішуче відповідати на на дії Москви, які завдають шкоди американським національним інтересам, заявила речниця Білого дому Джен Псакі.

За її словами, хоча США висловлюють занепокоєння неправомірними діями Росії і, як і раніше, вдаються до дій, щоб притягти Москву до відповідальності у випадках, коли це необхідно, Вашингтон бачить сфери, в яких Росія і США можуть продовжувати конструктивну співпрацю.

«Ми посилаємо сигнал про те, що ми не шукаємо ескалації відносин ні з точки зору риторики, ні з точки зору дій. Звичайно, ми залишаємо за собою право вживати заходів, якщо це потрібно в зв’язку з їхніми діями. І ми хочемо, щоб у нас були стабільні відносини у сферах, де можлива конструктивна робота, як, наприклад, у питанні переговорів щодо Ірану», – сказала Псакі 4 травня, додавши, що Вашингтон продовжить «озвучувати свої побоювання» щодо Москви, якщо матиме їх.

Речниця Білого дому заявила про це, коментуючи заяву держсекретаря Ентоні Блінкена, який сказав, що США хочуть встановлення «більш стабільних» відносин із Росією. Водночас, за його словами, все буде залежати від політики Кремля і від його агресивності.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.