Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Політрепресовані Кремлем. В окупованому Криму активісту Едему Бекірову винесли вирок – 7 років арешту і штраф

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 1291 перегляд

Опубліковано - 9.06.2021 11:55 | Всі новини | Версія для друку

Едем Бекіров неодноразово заявляв про свою невинуватість
Едем Бекіров неодноразово заявляв про свою невинуватість
Сім років позбавлення волі і штраф у 150 тисяч рублів – такий вирок 9 червня виніс підконтрольний Кремлю суд в Сімферополі у справі кримськотатарського активіста Едема Бекірова, якого в окупованому Криму судять заочно.

Як передає проєкт Радіо Свобода Крим.Реалії, засідання Центрального райсуду Сімферополя проходило в закритому режимі. Рішення оголосив суддя Сергій Деменок.

Адвокати Бекірова на засідання не з’явилися, слухачів до суду не допустили, суддя зачитав вирок у своєму кабінеті.

Адвокат Бекірова Олексій Ладін заявив, що захист з вироком не згоден і планує подавати апеляційну скаргу.

Напередодні обвинувач у суді попросив для Едема Бекірова чотири роки позбавлення волі з відбуванням у колонії загального режиму і виплату штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Захист в дебатах вказував що «справа Бекірова є політичною і цим пояснюються численні суперечності, які були виявлені в матеріалах справи».

14 травня 2020 року російський суд Сімферополя відновив розгляд кримінальної справи стосовно Едема Бекірова, який у вересні 2019 року був звільнений з СІЗО в результаті обміну утримуваними громадянами між Україною і Росією. Пізніше той же суд ухвалив «примусово доставити» активіста на судове засідання. 22 травня суддя постановив оголосити Бекірова в розшук. Розгляд по суті кримінальної справи стосовно Бекірова в Сімферополі почався 19 лютого 2021 року. Колишньому політв’язню, кримськотатарському активісту Едему Бекірову висунули підозру у зберіганні і передачі вибухових речовин і боєприпасів. Бекіров неодноразово заявляв про свою невинуватість.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.