Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Флагман Шостого флоту США почав проходження до Чорного моря

Світ навколо нас 1352 перегляди

Опубліковано - 1.11.2021 17:32 | Всі новини | Версія для друку

Флагман Шостого флоту США почав проходження до Чорного моря
Флагман Шостого флоту США почав проходження до Чорного моря
Провідний корабель Шостого флоту США "Маунт Вітні" розпочав північний транзит до Чорного моря, йдеться в повідомленні розміщеному командуванням Флоту в соцмережах.

Корабель діє в Чорному та Середземному морях а рамках спільної з НАТО операції.

"Протягом переходу, корабель США "Маунт Вітні" та персонал на борту діятимуть поряд із союзниками по НАТО та партнерами в Середземному та Чорному морях, щоб забезпечити безпеку та стабільність в регіоні. Взаємодія та спільні навчання демонструють відданість НАТО підтримці свободи навігації в міжнародних водах для всіх країн", - йдеться в заяві розміщеній на сайті Шостого флоту США 2 жовтня.



30 жовтня до Чорного моря увійшов ракетний есмінець США класу Арлей-Берк "Портер".

Корабель проведе операції із взаємодії з союзниками по НАТО та партнерами в регіоні, йдеться в заяві ВМС США.

"Сила морських альянсів в здатності швидко зібрати потужності багатьох країн і ВМС у визначений час та у визначеному місці, - заявив капітан 65-тої Робочої групи Кайл Гантт. - Ці операції в Чорному морі демонструють нашу відданість взаємодії з союзниками та партнерами НАТО".

Влітку в Чорному морі відбулись масштабні навчання "Сі Бриз". Понад 30 країн-учасників навчалися в Одесі, Очакові, на Дністровському лимані, Кінбурнській косі, островах Зміїний і Первомайський та в інших районах України. У «Сі бризі» взяли участь близько 30 кораблів, катерів і суден, понад 30 літаків і вертольотів, до 5000 особового складу і 50 одиниць озброєння і військової техніки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.