Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


НАТО знову попереджає Росію про наслідки ескалації воєнних дій проти України

Війна з Росією (АТО) 1235 переглядів

Опубліковано - 1.12.2021 08:24 | Всі новини | Версія для друку

НАТО знову попереджає Росію про наслідки ескалації воєнних дій проти України
НАТО знову попереджає Росію про наслідки ескалації воєнних дій проти України
“Ми єдині в нашій меті - стримати Росію від будь-яких подальших агресивних дій”, - заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберґ на брифінгу за результатами першого дня засідань міністрів закордонних справ НАТО в Ризі.

Столтенберґ високо оцінив "стриману реакцію України на провокації" і зауважив, що ситуація в Україні та навколо неї швидко змінюється і залишається непередбачуваною, передає Голос Америки.



Від імені НАТО Столтенберґ закликав Росію до прозорості, деескалації та зменшення напруги а також попередив про наслідки можливої агресії.

"Будь-яка подальша агресія Росії проти України матиме високу ціну і матиме серйозні економічні та політичні наслідки для Росії", - наголосив посадовець.

Столтенберґ додав, що серед можливих дій у відповідь на аргесію Росії щодо України можуть бути застосовані економічні та фінансові санкції, політичні дії. Він запевнив - НАТО продовжує надавати Україні політичну та практичну підтримку.

Коментуючи рішення Альянсу активізувати Кризовий механізм відповіді НАТО, Столтенберґ заявив що механізм дозволить НАТО краще координувати відповідь на можливі загрози а також є виявом рішучості НАТО. "Необхідно брати до уваги можливість, що Росія знову захоче використати силу", - додав він.

"Міністри чітко зазначили, що не повинно бути непорозумінь, або недооцінки рішучості НАТО, - заявив посадовець. - Ми разом готові захищати всіх союзників, продовжуємо оцінювати ситуацію і забезпечувати наявність всіх необхідних планів".

30 листопада - 1 грудня в Ризі триває засідання міністрів закордонних справ НАТО. В середу у засіданні також візьмуть участь міністри закордонних справ України та Грузії.

Росія відкидає звинувачення в ескалації.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.