Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ІРПЕНІАДА: Народна самооборона приходить на допомогу

Політика Регіон: Київська область 9160 переглядів

Опубліковано - 18.06.2007 20:57 | Всі новини | Версія для друку

Володимир Ар`єв і Володимир Стретович біля ірпінської виборчої дільниці № 5
Володимир Ар`єв і Володимир Стретович біля ірпінської виборчої дільниці № 5
О 13-й годині на дільницю № 5 Ірпінського територіального виборчого округу по проведенню позачергових виборів міського голови прибули Володимир Стретович, Микола Катеринчук і Володимир Ар`єв. Разом з паном Ар`євим прибула знімальна група “Закритої зони”.

Окрім них, за перебігом ситуації спостерігають кореспонденти телеканалу "24", журналу "Главред", "Газети по-київськи" і "Вечерних вестей", які мають намір найближчим часом оприлюднити свої враження від ірпінських виборів та їх персонажів.

Володимир Стретович, який у останньому складі парламенту очолював комітет з питань дотримання прав людини, дав негативну правову оцінку як роботі дільничної комісії, так і діям Ірпінської ТВК.

Тим часом на дільницю прибув на двох чорних джипах і зі звичною свитою з відморозків самозваний "мер" Ірпеня Олег Васильович Бондар. Під його пильним оком дільнична комісія швидко винесла і завантажила в міні-бус опечатані бюлетені. Бус рушив, і слідом за ним поїхали джипи Бондаря. Задній з джипів навмисно довго розвертався, щоб перекрити дорогу машині, в якій їхали спостерігачі від Мирослави Свистович, тим самим в кілька разів збільшивши відстань від очей спостерігачів до машини з бюлетенями. Маневр був здійснений дуже професійно, мабуть водії цих машин мають неабиякий досвід бригадного "стріт-рейсингу". Зі сторони картина нагадувала зйомки серіалу "Спрут".

В цей час у міськвиконкомі коїться термінова перестановка і ремонт в приймальні та кабінеті міського голови. Очевидно, що Олег Бондар боїться не помітити під якимось стільцем один з підслуховуючих пристроїв, встановлених тут свого часу для прослуховування кабінету Мирослави Свистович.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.