Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


БЮТ вимагає припинити експерименти із держмайном до закінчення виборів

Політика 4986 переглядів

Опубліковано - 25.06.2007 20:58 | Всі новини | Версія для друку

БЮТ вимагає припинити експерименти із держмайном до закінчення виборів
БЮТ вимагає припинити експерименти із держмайном до закінчення виборів
Блок Юлії Тимошенко вимагає припинити безвідповідальні експерименти з державною власністю і запровадити мораторій на продаж стратегічно важливих підприємств до розв’язання політичної кризи.

Ухвала Господарського суду міста Києва про визнання недійсним продаж 76 відсотків акцій ВАТ „Луганськтепловоз” ще раз засвідчила, що приватизація в Україні відбувається під знаком корупції. Адже мова йде про те, що рішенням суду фактично підтверджено незаконність дій Фонду державного майна та центральної виконавчої влади.

Спроба брутальної крадіжки в держави „Луганськтепловозу”, нав’язливе бажання продати „Укртелеком”, сумнівні ініціативи щодо приватизації Одеського припортового заводу та ін., свідчить лише про одне: правляча коаліція прагне заробити на стратегічних ресурсах України доки ще перебуває при владі.

Так звану програму приватизації, яку уряд Януковича провів через підконтрольний парламент, не можна розцінювати інакше, окрім як рейдерство високопосадовців проти власної країни.
Як повідомлялося раніше, Господарський суд Києва частково задовольнив позов ВАТ “Дніпровагонмаш”, визнавши недійсним договір купівлі-продажу 76% акцій ВАТ “ХК “Луганськтепловоз” і зобов’язавши покупця - ЗАТ “Управляюча компанія “Брянський машинобудівний завод””(Росія), - повернути акції Фонду державного майна.

Практично одразу після продажу акцій “Луганськтепловозу” ФДМ Секретаріат Президента України звернувся до Генпрокуратури із проханням дати правову оцінку конкурсу, який було проведено із очевидними порушеннями.

ФДМ України наразі очолює соціалістка Валентина Семенюк.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.