Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Партія Регіонів розпочала виборчу кампанію. Знову обіцяють “зростання добробуту...” та чергову коаліцію

Політика 5303 перегляди

Опубліковано - 27.06.2007 21:21 | Всі новини | Версія для друку

Партія Регіонів розпочала виборчу кампанію. Знову обіцяють “зростання добробуту...” та чергову коаліцію
Партія Регіонів розпочала виборчу кампанію. Знову обіцяють “зростання добробуту...” та чергову коаліцію
Політрада партії Регіонів сьогодні ухвалила рішення про проведення чергового X з`їзду партії 4 серпня 2007 року.


Про це повідомила в прес-служба партії Регіонів.

За даними прес-служби, з'їзд пройде в два етапи. Перший - в Національному палаці «Україна», другий - в столичному Палаці спорту.

Крім того, на засіданні Політради голова Партії регіонів, прем'єр-міністр України Віктор Янукович вручив партійні квитки новим членам партії – Олександрі Кужель, Володимиру Яцубі, Дмитру Притиці та Вадиму Чупруну.

За результатами своєї роботи Політрада партії Регіонів прийняла заяву, яку ми подаємо повністю, без коментарів.

Заява Політради Партії регіонів щодо політичної ситуації в Україні та завдань Партії регіонів

Впевнене збільшення темпів росту економіки, реальне підвищення рівня життя людей, ефективна зовнішня політика, встановлення громадянського спокою – таким є неповний перелік досягнень спільної праці Коаліції національної єдності у Верховній Раді України та сформованого парламентом Кабінету Міністрів України.

Безвідповідальні дії лідерів так званої опозиції в парламенті та збанкрутілих політиків, які намагаються будь що продовжити свою політичну кар’єру, численні порушення норм Конституції і законів України з боку Президента України і його оточення штучно створили політичну кризу в суспільстві, поставили країну на межу гострого громадянського протистояння та встановлення диктатури.

У такий визначальний для держави момент Партія регіонів, як провідна політична сила, що захищає інтереси мільйонів громадян з усіх регіонів країни, зобов’язана використати всі наявні можливості для збереження єдності України, повернення її на шлях безумовного дотримання Конституції та Закону всіма гілками влади.

Партія регіонів, як політична сила, що поклала на себе відповідальність за стан у суспільстві, за майбутнє України, зобов’язана діяти виважено, ставлячи перед усе майбутнє держави.

Аналізуючи програмні гасла так званої опозиції, з якими вона йде на позачергові вибори, засоби, що застосовуються нею для захоплення влади, можна побачити, що жодних висновків зі своєї невдалої, а часом – злочинної діяльності вона не зробила.
Ми вважаємо, що український народ, як єдине джерело влади в Україні, дасть справедливу оцінку діям усіх політичних сил та політиків.

Партія регіонів переконливо довела свою спроможність розробити та реалізувати ефективну Програму розвитку України. Це дає нам обгрунтовані підстави на впевненість щодо переконливої перемоги на позачергових виборах 30 вересня 2007 року.

Наша спільна з партнерами по Коаліції перемога дасть змогу знову створити правлячу коаліцію у Верховній Раді, сформувати коаліційний Уряд та продовжити реалізацію програмних цілей Партії регіонів стосовно соціально-економічного розвитку України, покращення добробуту громадян, повернення довіри людей до держави та встановлення народовладдя.”
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.