Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Зник адвокат Синенка, засудженого за вбивство Аліка Грека

Скандал 7023 перегляди

Опубліковано - 2.07.2007 14:50 | Всі новини | Версія для друку

Зник адвокат Синенка, засудженого за вбивство Аліка Грека
Зник адвокат Синенка, засудженого за вбивство Аліка Грека
Київське об'єднання “Незалежна колегія адвокатів” заявляє про зникнення співробітника об'єднання, адвоката Ігоря Никитюка.

Він захищав у Донецькому апеляційному суді засудженого довічно за співучасть в організації вибуху на стадіоні "Шахтар" 15 жовтня 1995 року колишнього майора міліції В’ячеслава Синенка. В результаті вибуху загинув президент ФК "Шахтар" Ахать Брагін(відомий кримінальний авторитет Алік Грек), а також декілька осіб з його оточення.

"Ми три тижні його розшукуємо, але безуспішно. Никитюк не з'являється на роботі, на зв'язок не виходить. Його мобільний телефон не відповідає, sms-ки надсилаємо, але на зв`язок він не виходить", - сказав керівник адвокатського об'єднання "Незалежна колегія адвокатів" Василь Придувалов.

Він також повідомив, що в перший тиждень після невиходу Никитюка на роботу в об'єднанні думали, що той захворів, проте тепер "не знають, що робити".

"Ні дружина Никитюка, ні його знайомі також не знають, де він", - уточнив Придувалов. При цьому він вказав, що, наскільки йому відомо, дружина Никитюка про його зникнення в міліцію поки що не заявляла.

"У нас є паспортні дані адвоката, він прописаний у Вінницькій області, а в Києві знімає квартиру. Але її адреси ми також не знаємо", - повідомив керівник "Незалежної колегії адвокатів".

Придувалов не виключив, що зникнення адвоката може бути пов'язане з його професійною діяльністю. "В принципі, якщо допускати це, то тільки у зв'язку із справою Синенка. Інших особливо резонансних справ у провадженні Никитюка не було. Останнім часом він займався більше цивільними справами", - сказав Придувалов.

"Я не думаю, що це пов'язано з роботою, хоча, звичайно, виключати цього не можна", - зазначив керівник об'єднання "Незалежна колегія адвокатів".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.