Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент помітив дивину: бюджет виконується, а державні програми - не фінансуються

Влада 4940 переглядів

Опубліковано - 3.07.2007 16:44 | Всі новини | Версія для друку

Президент помітив дивину: бюджет виконується, а державні програми - не фінансуються
Президент помітив дивину: бюджет виконується, а державні програми - не фінансуються
Президент України Віктор Ющенко письмово звертає увагу Прем'єр-міністра Віктора Януковича на необхідність забезпечення повноцінного фінансування бюджетних програм, зокрема, спрямованих на соціальну підтримку студентства.

«На сьогодні фінансування деяких бюджетних програм, спрямованих на соціальну підтримку студентства, є на низькому рівні», – відзначає Глава держави у листі до керівника уряду, повідомляє прес-служба.

Зокрема, досі не розпочалося фінансування заходів за програмою «Ремонт гуртожитків для учнів професійно-технічних навчальних закладів, студентів», недостатньо фінансується пільговий проїзд для студентів тощо. Заходи щодо фізичної і спортивної підготовки учнівської та студентської молоді за п'ять місяців цього року профінансовані лише на 24,7% від річного плану, а фінансування пільгового проїзду студентів за той же період складає лише 30,6% від плану на рік.

«Прошу взяти під особистий контроль своєчасність і повноту здійснення видатків на вказані програми, доручити Міністерству фінансів України переглянути щомісячний розпис Державного бюджету України з метою більш пропорційного розподілу коштів за зазначеними програмами протягом року», – йдеться у листі В. Ющенка до В. Януковича.

Як повідомлялося раніше, Президент Ющенко регулярно відсилає листи прем'єру Януковичу. Проте, жодної відповіді на ці послання глава уряду ще не озвучив.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.