Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Демократія. Російський варіант. Цензура на Сердючку

Світ навколо нас 4856 переглядів

Опубліковано - 11.07.2007 10:44 | Всі новини | Версія для друку

Демократія. Російський варіант. Цензура на Сердючку
Демократія. Російський варіант. Цензура на Сердючку
Російський телеканал Россия вирізав з трансляції Міжнародного фестивалю мистецтв Слов’янського базару у Вітебську Вєрку Сердючку.

Друзі фіналіста міжнародного музичного конкурсу Євробачення-2007 Андрія Данилко розповіли, що, довідавшись про свою відсутність у телевізійній версії концерту, артист дуже засмутився. Зірка зізналася, що більшої образи у своєму житті не мала.

"Це жахливо, - заявив Данилко. - Як так можна спочатку запросити на виступ, а потім вирізати з ефіру?! Це ж просто негарно. З тим, що мене не пускають виступати в Росії, я вже змирився, але не думав, що мене можуть от так надурити".

Нагадаємо, що директори найбільших концертних майданчиків відмовляються працювати з популярним артистом, котрий виступає в образі Вєрки Сердючки. На думку самого артиста, це відбувається через скандальну пісню, виконану півтора місяця тому на Євробаченні в Хельсінкі.

"Чомусь усі вірять чуткам, які оточують мене мене. Але насправді жодна з них не відповідає дійсності. Що ж стосується скандалу у Вітебську, то, мені здається, це було сплановано заздалегідь", - заявив Данилко.

Окрім того, за деякими відомостями, з ефіру вирізали і виступ іншої переможниці Євробачення від Сербії Марії Шерифович, котра зайняла на пісенному конкурсі перше місце.

У керівництві телеканалу наразі відмовилися коментувати цю цензуру. "Я вперше про це чую, - прокоментувала газеті МК Вікторія Арутюнова (радник голови ВГТРК - Олега Добродєєва). – Наразі жодних коментарів керівництва стосовно цього точно не буде".

На Слов’янськом базарі у Вітебську Вєрка Сердючка традиційно вийшла з величезною зіркою на голові до кінця відкриття фестивалю. Для початку нагадала усім про скандал з текстом її пісні в Хельсінкі, потім побігла до президентської ложі, де весь концерт від початку до кінця сидів Лукашенко.

Кидаючи жарти типу: "А де ваш баян, Олександр Григорович?" або "Давайте з вами на мобільник сфотографуємося?", артист підняв з місця президента Білорусі і почав разом з ним танцювати.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.