Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Мегаблок НУ-НС визначив 7 офіційних спікерів

Політика 4943 перегляди

Опубліковано - 17.07.2007 11:50 | Всі новини | Версія для друку

Мегаблок НУ-НС визначив 7 офіційних спікерів
Мегаблок НУ-НС визначив 7 офіційних спікерів
Керівник виборчого штабу Блоку “Наша Україна – Народна самооборона” Віктор Балога сьогодні оголосив імена уповноважених спікерів цього політичного об’єднання.

Від імені мегаблоку наділені правом робити офіційні заяви та давати коментарі такі політики - Юрій Луценко, В’ячеслав Кириленко, Арсеній Яценюк, Анатолій Гриценко, Микола Катеринчук, Юрій Павленко і Борис Тарасюк, повідомляє прес-служба.

“Решта колег по Блоку також будуть виступати як компетентні коментатори, попередньо одержавши відповідний карт-бланш, - зауважив Балога, - “Наша Україна – Народна самооборона” вирішила запровадити жорстку інформаційну дисципліну, аби убезпечити суспільство і ЗМІ від дезорієнтації у тезах і гаслах”.

Балога також наголосив, що не допустить інформаційного різнобою від імені мегаблоку і нагадав про відповідальність у випадку порушення встановлених правил.

Керівник штабу звернув увагу, що підбір уповноважених спікерів Блоку дасть можливість провести якісну і всебічну роз’яснювальну кампанію.

“Ми охопимо всі теми – соціальні, внутрішньо- і зовнішньополітичні, правові, оборонні та безпекові. На всі запитання будуть дані об’ємні і зрозумілі відповіді. Блок забезпечить інформаційну відкритість, яка передбачає і доступність спікерів до мас-медіа. Невдовзі відкриється прес-центр, будуть проводитися регулярні брифінги та прес-конференції нашого політичного об’єднання. Не буде відмов спікерів від інтерв’ю, участі у телевізійних і радіопрограмах”.

Свою роль в інформаційній політиці мегаблоку Балога визначив як директивну.

“Моя функція полягає у командно-штабній роботі. Зрозуміло, з’являтиметься потреба в оголошенні якихось важливих рішень чи ініціатив, які стосуються всього мегаблоку. Такі інформаційні повідомлення робитиме керівництво “Нашої України – Народної самооборони” і штабу цієї політичної сили”, - наголосив керівник штабу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.