Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Колесников мріє про відновлення більшовицької коаліції та натякає, що не проти СРСР

Політика 4743 перегляди

Опубліковано - 24.07.2007 15:31 | Всі новини | Версія для друку

Колесников мріє про відновлення більшовицької коаліції та натякає, що не проти СРСР
Колесников мріє про відновлення більшовицької коаліції та натякає, що не проти СРСР
Заступник голови фракції ПР Борис Колесников упевнений, що розподіл сил у новому парламенті буде приблизно той же, що і зараз, а партія Регіонів ввійде в правлячу коаліцію.

Про це він заявив, перебуваючи в Москві, радіостанції "Маяк", повідомляє прес-служба фракції ПР.

"Дані соціології, а вони змушують вірити, показують, що якщо Соціалістична партія України пройде в парламент, то розподіл взагалі не зміниться жодною мірою. Але ми сподіваємося, що всі наші партнери туди пройдуть", - зазначив він.

"Але якщо навіть ні, то в Партії регіонів і КПУ на сьогодні є перевага над так званими "помаранчевими" силами. За українською Конституцією не можна рік розпускати парламент, обраний на дострокових виборах. Я сподіваюся, парламентаріям вистачить року для того, щоб знайти спільну мову", - заявив він.

Крім того, Колесников прокоментував зустріч представників ПР з керівництвом партії "Єдина Росія" у Москві, що пройшла вчора.

"Те, що стосується "Єдиної Росії", це наші старі друзі і партнери. Так що це планова зустріч, ми зустрічаємося щорічно в Москві й у Києві. Ми чекаємо укріплення вже напрацьованих домовленостей і нових ініціатив", - зазначив він.

За словами Колесникова, ПР буде обговорювати з "Єдиною Росією" "питання як економічного, так і політичного співробітництва".
"Ці зустрічі дають багато що. У ході попередніх зустрічей вдалося почути кілька ініціатив, і самі запропонували кілька ініціатив, що вже оформлені законодавчо. Я думаю, що в нас багато є питань для обговорення щодо і міграційної політики, і економічних відносин", - сказав він.

"Не вистачає нових ініціатив особливо в плані економіки. Немає ніякого динамічного руху вперед, на мою думку. За 16 років існування СНД практично не здійснена жодна тарифна політика, не вирішене питання про створення єдиного митного простору", - підкреслив Колесников.

"Тобто потрібні якісь радикальні кроки, що дозволять дійсно нашим країнам бути більш інтегрованим і в економіку один одного. Це питання номер один", - додав він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.