Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіонали не віддадуть крісла Мороза Симоненку

Політика 4454 перегляди

Опубліковано - 14.08.2007 13:22 | Всі новини | Версія для друку

Регіонали не віддадуть крісла Мороза Симоненку
Регіонали не віддадуть крісла Мороза Симоненку
У партії Регіонів спростовують заяву лідера Комуністичної партії України Петра Симоненка про те, що “регіонали” підтримують його прагнення очолити Верховну Раду VІ скликання.

Як повідомляє прес-служба Київської міської організації ПР, член Партії регіонів Василь Горбаль висловив думку, що говорити про те, хто очолить наступний парламент, ще зарано. Водночас, він переконаний, що комуністи будуть представлені в президії в парламенті 6-го скликання.

«Ми звикли до Адама Івановича Мартинюка як до віце-спікера, і без нього президія ВР просто неможлива. Але чи зможе представник комуністів очолити парламент - про це зарано говорити» - наголосив Горбаль.

За його словами, цей варіант поки що не розглядається, «адже треба ще подивитись, які сили пройдуть у парламент».

«Але те, що комуністи будуть в президії, це сто відсотків, бо що стосується Адама Івановича Мартинюка, то навіть опоненти відзначають його професійність, толерантність і почуття гумору», - додав Горбаль.

Говорячи про можливий формат коаліції в наступному парламенті, Горбаль висловився за пошук механізмів співпраці з нинішньою опозицією. Член партії Регіонів нагадав, що свого часу, ще до формування антикризової коаліції, його політична сила була першою, хто заявив про можливий формат «широкої» коаліції.

«Зараз ми усвідомлюємо, що коаліція національної єдності спрацювала добре, і, звичайно, ми за те, аби вона відтворилась і в наступному парламенті», - сказав Горбаль.

Водночас, за його словами, з огляду на державні інтереси, «певною мірою необхідно переглянути деякі ідеї, і не виключати, що коаліція може мати більш широкий формат».

Але навіть якщо широка коаліція не буде створена, то, на думку Горбаля, необхідно досягти принципових домовленостей з важливих питань, як, наприклад, зміни до Конституції.

«Щоб не було такого варіанту, коли парламент працює, а Президент просто не підписує. І тим самим гальмує роботу ВР, гальмує розвиток держави тільки з огляду на те, що політична сила, яку він фактично очолює, не брала участі в голосуванні», - зазначив він.

«Ці речі потрібно зняти, нехай навіть це не буде оформлено згідно з регламентом як коаліція», - додав Горбаль.

Як повідомлялося раніше, 13 серпня Симоненко заявив, що представники партії Регіонів підтримують його прагнення очолити Верховну Раду VІ скликання.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.