Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За правління більшовицького уряду громадяни збіднішали вдвічі. В середньому

Добробут 7110 переглядів

Опубліковано - 14.08.2007 15:06 | Всі новини | Версія для друку

За правління більшовицького уряду громадяни збіднішали вдвічі. В середньому
За правління більшовицького уряду громадяни збіднішали вдвічі. В середньому
Попри запевнення Януковича, люди не відчули покращення нашого життя вже сьогодні.

Про це на своїй прес-конференції заявив лідер Блоку «Наша Україна – Народна самооборона» Юрій Луценко.

«Не дивлячись на улюблений коник Януковича – що, мовляв, уряд «проффесіоналів» вміє піднімати ВВП - реальні темпи росту ВВП знижуються. Ця тенденція відчутна протягом всього періоду діяльності цього уряду. І в липні ця тенденція підтверджується Держкомстатом», - зауважив Луценко.

«За правління помаранчевих урядів реальні доходи людей зростали більше, ніж на 20 %. При уряді Януковича ці показники впали вдвічі. Нині вони становлять лише 12,1 %. За останній рік шар масла, який українець намащує на хліб щоранку, вдвічі потоншав. Якби темпи зростання доходів і зарплат, які прослідковувалися за помаранчевих урядів збереглися, то мінімальна зарплата була б сьогодні більше на 68 гривень, а середня пенсія за віком - на 186 гривень».

За помаранчевих урядіва рівень безробіття падав, були введені мільйони робочих місць, - зазначив Луценко, - Сьогодні ж знову відбувається виток в минуле, тому що уряд не цікавиться, де і як наші люди заробляють на життя, тим самим стимулюючи їх від’їзд в Західну Європу або в Росії».

«Люди прекрасно розуміють, що уряд Януковича, який так захищає депутатську недоторканність і пільги, встановлює депутатам пенсію, яка становить 90 % від депутатської зарплати, а простим людям уряд пропонує ледве зводити кінці з кінцями. Українці мають пенсію в половину меншу від середньої зарплати по Україні, - заявив Луценко. - Кожен четвертий українець при уряді, які обіцяв покращення вашого життя вже сьогодні, живе за межею бідності».

«Окрім того, при уряді Януковича заборгованість з зарплати постійно зростає. Нині вона досягла майже мільярдної позначки, - заявив лідер Блоку «Наша Україна – Народна самооборона» Юрій Луценко, - Після свого «другого пришестя» у владу Янукович збільшив зовнішній борг України на 100 мільярдів гривень».

«Роздрібні ціни на нафтопродукти за період з 1 січня по 24 липня нинішнього року зросли на бензин А-76 майже на 10 %, на А-95 - на 20 %. В будь-якій країні це називається бензиновою кризою, це призвело би як мінімум до відставки віце-прем’єра з паливно-енергетичного комплексу чи міністра палива. У нас же уряд говорить лише про свої небачені успіхи, які справді ніхто не бачить», - наголосив Луценко.

«Гасло ж Януковича, що ріст зарплати має випереджати ріст цін - просто передвиборча брехня. У червні 2007 року в порівнянні з червнем поточного року ціни на продукти харчування зросли на 13 %, борошно - на 30 %, молоко на 19 %, фрукти та овочі - на 35%. Всі заходи, які уряд намагався вживати - не більше як безвідповідальна показуха», - підсумував Луценко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.