Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Ющенко закликав генералітет боротися із собою консолідовано

Влада 5159 переглядів

Опубліковано - 31.08.2007 13:47 | Всі новини | Версія для друку

Президент Ющенко закликав генералітет боротися із собою консолідовано
Президент Ющенко закликав генералітет боротися із собою консолідовано
Президент України Віктор Ющенко наголошує, що Україна потребує консолідованих зусиль влади та правоохоронців навколо боротьби з корупцією.

На цьому він наголосив, відкриваючи координаційну нараду правоохоронних органів держави.

«Переконаний, наша діяльність – державних, правоохоронних інституцій – може бути набагато ефективнішою», – відзначив Президент.

Він підкреслив, що правоохоронні органи України повинні мати єдиний план боротьби з корупцією та злочинністю, і, безперечно, скоординовану роботу своїх відомств у цьому напрямку.

«Ви повинні поставити перед собою одну мету – повернути віру людей у те, що ваша робота є ефективною», – сказав В. Ющенко, звертаючись до учасників наради.

Президент також вкотре наголосив на необхідності максимальної деполітизації правоохоронних структур: «Я хотів би, щоб зараз ті люди, які формують політику даних відомств, щоб ми були консолідовані, раз і назавжди засвоїли – правові органи повинні бути поза політикою».

«На ваших плечах – забезпечення законності і порядку під час виборів», – водночас нагадав він. У цьому контексті Глава держави особливо застеріг присутніх від заангажованості та перенесення особистих політичних симпатій у підопічні відомства.

«Якщо хоч один керівник правоохоронного органу поведе через порушення закону свій колектив певною тенденційною політичною дорогою, це буде останній день його служби. Я все зроблю, щоб таких людей від правоохоронної системи відсторонити», – наголосив Президент.

Як загальновідомо, численні соціологічні дослідження показують, що найбільш корумпованими українці вважають МВС, ГПУ і суди.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.