Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Звільнення Слісаренка. Керівництво каналу чесних новин дало реверс

Скандал 7229 переглядів

Опубліковано - 5.09.2007 00:01 | Всі новини | Версія для друку

Звільнення Слісаренка. Керівництво каналу чесних новин дало реверс
Звільнення Слісаренка. Керівництво каналу чесних новин дало реверс
Журналіста Ігоря Слісаренка вже не звільняють. Редакційна Рада, після публічного звернення Балоги, ухвалила потрібне рішення. Повідомляємо подробиці.

Сьогодні 4 вересня відбулося засідання Редакційної Ради «5 каналу», під час якого, серед інших питань, розглядалася ситуація зі звільненням ведучого Ігоря Слісаренка, повідомила прес-служба каналу.

Щодо цього питання Редакційна Рада постановила (цитата – за протоколом засідання):

«1. Частина інформації, подана у випуску новин 1 вересня об 11 годині ведучим І. Слісаренком, була викладена без посилань на джерело, з неточним цитуванням інформаційного агенства і з упередженістю, що є порушенням певних пунктів Засад редакційної політики.

2. Рекомендувати керівництву каналу не задовольняти заяву І. Слісаренка про звільнення.

3. Рекомендувати керівництву каналу за порушення певних пунктів Засад редакційної політики оголосити І. Слісаренку догану.

4. Просити І. Слісаренка зустрітися із керівництвом каналу та Редакційною радою для врегулювання ситуації.

5. Закликати політичні сили і окремих політиків не спекулювати на темі звільнення І. Слісаренка.

6. Оприлюднити ці рішення Редакційної ради.»

На засіданні були присутні члени Редакційної ради, керівництво каналу в особі генерального директора Адамчука І.Д., генерального продюсера Стеця Ю. (який на прохання членів Редради для участі у цьому засіданні вийшов з відпустки) та шеф-редактора Народецького О., а також працівники каналу. Запрошений на засідання телеведучий Ігор Слісаренко не прийшов, не попередивши про зміну своїх планів (напередодні засідання він підтвердив свою участь).

Від “Аратти”: ми уважно слідкуємо за ситуцією навколо нашого колеги. І сьогодні ми більше схиляємося до думки, що цілком вірогідно, що хутенький реверс керівництва “чесних новин”, опосепредковано свідчить про те, що хтось із оточення Президента скористався телефонним правом, і можливо, не один раз.

Нагадаємо, що звільнення журналіста за інформацію про те, де і за скільки навчаються діти Президента - є цензурою у найгіршому прояві. Чи не було це звільнення популярного телеведучого акцією залякування редакційного колективу? Але що б там не було, тим не менше, факт порушення Конституції відбувся, а винних не притягнуто до відповідальності. Це означає, що дуже скоро можуть статися подібні кадрові рішення. Це свідчить, що канал “чесних новин” вже не може вважатися таким, доки не відбудеться очищення його керівництва від осіб, які не розуміють, що конституційні права розповсюджуються не тільки на них, а на усіх громадян України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.