Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Харкові, завдяки Добкіну, від ПР вже жахаються

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9321 перегляд

Опубліковано - 6.09.2007 13:48 | Всі новини | Версія для друку

Пара-цвай: Добкін і Кернес-Гепа
Пара-цвай: Добкін і Кернес-Гепа
Ситуація з масовим виходом членів Партії регіонів з партії в Харкові підтверджує прогнози експертів Агентства моделювання ситуацій про негативний вплив на рейтинги цієї політичної сили її регіональних представників - міського глави і секретаря міськради.

Про це заявив заступник директора АМС Олексій Голобуцький, коментуючи намір великої кількості членів ПР у Харкові вийти з членства в партії.

«Все відбувається саме так, як ми і припускали і про що попереджали керівництво Партії регіонів, - сказав він. - Мер Михайло Добкін і, особливо, його заступник - секретар міськради Геннадій Кернес завдали Партії регіонів у Харкові більше шкоди, ніж усі опозиційні партії, разом узяті. Але спочатку це стосувалося тільки рейтингів ПР - виходячи з даних соціологічних досліджень, вони цілеспрямовано знижувалися, починаючи з сумнівних ініціатив міської влади і закінчуючи безпрецедентними «наїздами» на опозицію. Тепер же з’явилася величезна кількість незадоволених мером і його секретарем серед, власне кажучи, членів Партії регіонів. Після виключення з ПР деяких провідних її активістів, які наважилися опонувати Геннадієві Кернесу, про свою незадоволеність заявило багато рядових членів цієї організації в місті. Дійшло до того, що вони зібралися публічно спалити свої партквитки. А нещодавно надійшла інформація про те, що всі депутати - члени ПР однієї з райрад міста на чолі, власне, з керівником цієї ради через політику влади ухвалили рішення вийти зі складу партії. Це говорить само за себе».

Голобуцький також відзначив, що якщо центральне керівництво Партії регіонів негайно не вживе рішучих заходів відносно Добкіна і Кернеса, то результати ПР у Харкові будуть катастрофічними.

«Якщо негайно що-небудь не зробити, то від минулої потужності Партії регіонів у Харкові не залишиться нічого. Абсолютно нічого», - додав експерт.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.