Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Щоб хасиди не побилися на свій Новий Рік, їх посилено охоронятимуть із собаками

Влада 6044 перегляди

Опубліковано - 11.09.2007 12:15 | Всі новини | Версія для друку

Ритуальне омовіння хасидів
Ритуальне омовіння хасидів
491 міліціонерів охоронятимуть близько 15 тисяч хасидів, які прибувають в Умань, для святкування Рош-Га-Шана, тобто Нового Року за іудейським календарем.

Про це повідомив ЦГЗ МВС України.

Прибуття хасидів до України, в основному планується повітряним транспортом, переїзд до Черкаської області – автобусами, тому з метою забезпечення охорони громадського порядку, УМВС України в Черкаській області розробило ряд організаційно-практичних заходов, говориться повідомленні.

В повідомленні також сказано, що залучатимуть 8 службових собак Кінологічного центру, 34 службові автомобілі, 96 радіостанцій,6 авто- та 2 велопатрулі., працюватиме 2 пункти візової підтримки, 4 групи вибухотехніків, 3 групи фіксації та документування, група недопущення заняття проституцією.

12-13 вересня 2007 року на могилі цадика Нахмана, засновника хасидського руху, та у приміщенні синагоги у м. Умані відбудуться щорічні культові відправлення з нагоди святкування Рош-Га-Шана (Новий рік за іудейським календарем), в зв’язку з цим очікується прибуття до міста понад 20 тис. прочан з багатьох країн світу.
Після духовного - настає час мирського...
Після духовного - настає час мирського...
Як правило, в “антисимітській”(за твердженнями деяких іудеїв-українофобів) Україні, релігійні відправи хасидів відбуваються без якихось пригод. Хіба що самі хасиди хильнуть зайву чарчину.

Проте, й досі не вирішена проблема дискомфорту місцевого нехасидського населення від тисяч прочан, які, після релігійної відправи, “розслабляються” не гірше за футбольних фанів. Та хіба ж це когось цікавить? Чи хтось може назвати приклад, коли українська влада піклувалася про "маленького українця"?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.