Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Луценко обіцяє, що у сімействі Черновецького з'являться зеки

Кримінал 5080 переглядів

Опубліковано - 13.09.2007 20:05 | Всі новини | Версія для друку

Луценко обіцяє, що у сімействі Черновецького з'являться зеки
Луценко обіцяє, що у сімействі Черновецького з'являться зеки
Луценко оприлюднив частину доказів, яка вказує на пряму причетність столичного мера і його сім'ї до афери Еліта-центру.

“У Черновецького останнім часом загострилися хворобливі реакції на будь-яку критику проти нього. Я думав, що одну тему Еліта-центру він омине, адже Черновецький тут надзвичайно вразливий, ця тема для нього є смертельно небезпечною”, - сказав сьогодні на прес-конференції лідер Блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” Юрій Луценко.

Як доказ, Луценко продемонстрував лист народного депутата Черновецького на ім’я Президента України з "молитвою" про те, щоб Луценко не сказав нічого про Еліту-Центр до дати виборів 30 вересня. “Він просив аби ніякої інформації не поширювалося до дати голосування, особисто просив мене почекати з викликом на допит свого сина Степана Черновецького, який проходить фігурантом у цій справі пограбування тисяч киян”, - сказав він.

Луценко розповів, що “за показами охоронців, людина, що називала себе Волконським (він змінював прізвище щонайменше 5 разів під час своїх афер у РФ та на Україні), завжди завозила сумки з готівковими коштами в приміщення Правекс-Банку, звідки потім виходила із Степаном Черновецьким і вони відзначали цю чудову вдалу для них подію”. “Практично половина із 90 мільйонів вкраденого проходила по рахункам Правекс-Банку”, - зауважив він.

“Єдина людина, яка поки що засуджена по цій афері - Терентьєв А.В. - виконував роль, відведену йому Волконським. Його призначили начальником відділу продажу ТОВ НДЦ Прогрес - однієї з фірм, що складала Еліта-центр. Він підписував фінансові та інші документи тощо, - розповів Луценко. -В своїх показах на суді, на підставі яких він отримав кримінальний термін, він вказував на ключову роль сімейства Чернівецьких, які чітко знали механізми і сприяли діяльності Еліта-центру”..

“Зважаючи на ці обставини, сімейству Черновецьких потрібно готуватися до інших судів, одразу після зміни влади”, - переконаний він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.