Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Погром у Донецьку. Правоохоронці Цушка-Медведька з кримінальною справою не поспішають

Скандал 6950 переглядів

Опубліковано - 18.09.2007 18:13 | Всі новини | Версія для друку

Погром у Донецьку. Правоохоронці Цушка-Медведька з  кримінальною справою не поспішають
Погром у Донецьку. Правоохоронці Цушка-Медведька з кримінальною справою не поспішають
Вчора у центрі Донецька невстановлені особи вчинили погром у приміщенні обласного офісу УНП. Нападників не тільки ніхто не затримав, а й, попри очевидну подію злочину, не порушено навіть формальну кримінальну справу.

Тільки за 10 днів Донецька обласна організація Української народної партії отримає відповідь, чи буде порушено кримінальну справу за фактом нападу на її офіс, що розташований в центрі Донецька (вул. Челюскінців, 148).

Напад здійснено вчора, 17 вересня. Як повідомив голова Управи Донецької обласної організації УНП Андрій Какуша, під час нападу пошкоджено замок на вхідних дверях, поламано внутрішні двері в службові кабінети, в коридорі офісу розпалене багаття з паперів Донецької обласної організації УНП.

Окрім того, постраждав також офіс приватного підприємства АД ГРАНД, що розташований також за цією адресою, - невідомі зловмисники вкрали комп’ютери та оргтехніку.

В офісі Донецької обласної організації УНП також розміщено Агітаційний відділ регіонального штабу виборчого Блоку «Наша Україна – Народна самооборона».

«Сьогодні ми активно спілкуємося з представниками СБУ та обласної Прокуратури. Правоохоронні органи здійснюють весь комплекс оперативно-розшукових заходів щодо встановлення осіб зловмисників та притягнення їх до відповідальності. Не хотілося б пов’язувати ці події із виборами, але якщо це справа рук наших політичних опонентів, то це тривожний сигнал, оскільки напад на офіс однієї з провідних політичних сил в самому центрі Донецька – свідчення того, що обстановка в Донецьку та в області в переддень виборів далека від спокійної та стабільної», - зазначає Андрій Какуша.

Андрій Какуша повідомляє, що саме з офісу УНП розповсюджується наймасовіша в Донецьку опозиційна до Партії регіонів газета "Острів" – за його інформацією, протягом останнього місяця поширено близько 50 тисяч примірників, і саме цими днями готується до виходу наступний номер.

Як ще одну імовірну версію нападу на офіс саме 17 вересня Андрій Какуша вважає святкування 18 вересня 90-річчя так званої Донецької республіки.

"Саме представники УНП є важливими свідками в адміністративній справі проти громадської організації "Донецька республіка", тому я не виключаю, що саме з цим пов'язана та обставина, що в офісі УНП було спалено саме документи Української народної партії, а не агітаційна продукція блоку "Наша Україна-Народна самооборона", – зазначає голова Управи Донецької УНП Андрій Какуша.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.