Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путінські ЗМІ і Януковичи примітивно брешуть. Вони вважають, що усі українські виборці розумововідсталі

Скандал 9093 перегляди

Опубліковано - 19.09.2007 14:56 | Всі новини | Версія для друку

Путінські ЗМІ і Януковичи примітивно брешуть. Вони вважають, що усі українські виборці розумововідсталі
Путінські ЗМІ і Януковичи примітивно брешуть. Вони вважають, що усі українські виборці розумововідсталі
Вчора РІА Новості та рупори партії Регіонів розповсюдили примітивну брехню, із посиланням на Світовий банк. Так примітивно могли брехати тільки совітські ЗМІ, бо увесь народ був за колючим дротом, у тюрмі народів під назвою СРСР.

Вчора РІА “Новості” із посиланням на Світовий банк розповсюдило інформацію, в якій йдеться про те, що екс-прем'єр Павло Лазаренко, разом із диктаторами Сухарто, Фухіморі та Мілошевичем названі найбільшими злодіями, які обікрали власний народ.

Зазначену інформацію, у “модифікованому” вигляді, із прив'язкою до імені Тимошенко вчора декілька разів публічно повторила заступник міністра юстиції та кандидат в нардепи від Регіонів Інна Богословська. Зокрема у ефірі 5 каналу.

Сьогодні прес-служба ВО “Громада” розповсюдила заяву із цього приводу.

“18 вересня 2007 року, низка вітчизняних видань з посиланням на російську агенцію “РІА-новості” повідомила, що начебто Світовий банк подавав в ООН списки 10 найкорумпованіших керівників, де серед інших фігурувало й прізвище лідера “Громади”.

Знаючи, що Світовий банк є відповідальною організацією, котра ніколи не послуговується неперевіреними даними, представники Громади зв‘язалися з Центром суспільної інформації при Групі Світового банку у Вашингтоні, де нас запевнили, що жодної інформації подібного характеру Світовий банк цьогоріч нікому не надавав й такого наміру поки що немає. У цій найповажнішій фінансовій установі світу появу фальшивої інформації стосовно оприлюднення рейтингу урядовців-корупціонерів розцінили як прояв брудних технологій ведення передвиборної кампанії”. - говориться у заяві прес-служби партії.

Во “Громада” вважає, що ПР разом із російськими спонсорами розповсюджуючи примітивну брехню, розраховують на необізнанність громадян у природі та суті кримінальної справи, сфабрикованої режимом Кучми проти їхнього лідера.

“Члени Президії Політради партії ВО “Громада” переконані, що фальшивка зі згадуванням нашого лідера є заздалегідь спланованою провокацією політичних технологів, котрі нині працюють з Партією регіонів. Розраховуючи на необізнаність більшості українських громадян з питаннями структури та організації діяльності Світового банку, ці наймані провокатори від журналістики використали російську агенцію “РІА-новості” для розміщення повідомлення, котре ґрунтується виключно на давно забутих людьми вигадках колишнього Президента Леоніда Кучми та його поплічника екс-генпрокурора Михайла Потебенька. Як показали подальші події, публікація в “РІА-новості” була потрібна виборчому штабові Партії регіонів лише для того, аби посилатися на неї, як на привід для таких сумнівних акцій, як “викривальна” прес-конференція жіночки з базарними аргументами Інни Богословської, чиє перебування на чільній позиції у списку Партії регіонів мало б стати приниженням для мільйонів прихильників цієї політичної сили”. - наголошується у заяві.

Наразі, за повідомленням прес-служби ВО “Громада”, їхні юристи вивчають можливість подання судового позову проти “РІА новості” та Інни Богословської, які вдалися до відвертої брехні, а також проти видань, які розповсюдили зазначену інформацію, не уточнивши у Світовому банку її достовірність.
Редакція “Аратти”, між тим, зацікавилася природою цієї фальшивки і провела власне розслідування.

Як виявилося, у понеділок, 17 вересня, Всесвітній банк та Управління ООН з боротьби із наркотиками і злочинністю виступили із інціативою, мета якої допомогти країнам, що розвиваються повернути кошти, вкрадені їхніми правителями. При тому, мова йде не про країни СНД, а, здебільшого, про країни Африки і Азії, які були пограбовані диктаторами.

Як ми не намагалися, нам не вдалося знайти на офіційному інформаціному ресурсі Всесвітнього банку жодної згадки ні про Україну чи Лазаренка, ні про Тимошенко.

Не вдалося нам знайти інформації стосовно українських політиків і на офіційному ресурсі ООН. Хоча про ініціативу із повернення грошей вкрадених диктаторами, інформація є. І вона за змістом повністю відповідає інформації Всесвітнього банку.

Отже, таким чином, вочевидь, деза від “РІА новості” була розрахована саме на певних українських політиків, які розраховуючи на непрфесіоналізм колег та зловживаючи залишками довіри населення, примітивно брешуть вживаючи гучні назви Всесвітніх інституцій, які користуються довірою і повагою людей.

Ми вважаємо, що подібна брехня свідчить лише про відсталість певних політиків у адекваному розумінні реалій світового інформаційного простору. Адже кожний виборець, який вміє користуватися комп'ютером, може досить легко перевірити кожне їхнє слово. Або ж у команди Януковича насправді мета: довести європейську Україну до стану африканської чи азійської, яка обкрадена диктатором?

Чи лохи із ПР вважають, що навкруги проФФесори та “брати по розуму”? Проте, очевидно одне: совок - це стан душі. Бо так, у наглий спосіб, могли брехати тільки напівграмотні більшовицькі функціонери. Бо увесь народ був відрізаний від навколишього світу колючим дротом та глушилками.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.