Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У регіоналів - передвиборча паніка, яка може перейти у післявиборчу істерію

Політика 4858 переглядів

Опубліковано - 21.09.2007 14:57 | Всі новини | Версія для друку

У регіоналів - передвиборча паніка, яка може перейти у післявиборчу істерію
У регіоналів - передвиборча паніка, яка може перейти у післявиборчу істерію
У випадку продовження провокацій Партія регіонів прийме рішення про відмову в участі у позачергових виборах народних депутатів.

Таке рішення було прийняте учора на засіданні Президії Політради партії.

На порядку денного розглядалось питання: „Про подальшу участь Партії регіонів у позачергових виборах народних депутатів України 30 вересня 2007 року”.

Під час засідання було відзначено, що в останні дні передвиборчої компанії до центральних керівних органів Партії регіонів надходить численна інформація про те, що з метою запобігти поразки політичні опоненти Партії регіонів на виборах завчасно готують провокації, у тому числі - відкритий саботаж роботи окружних виборчих комісій, спрямований на фальсифікацію результатів виборів 30 вересня 2007 року.

Найбільшу кількість таких повідомлень було отримано з Автономної Республіки Крим, Дніпропетровського, Запорізького, Миколаївського, Одеського та ряду інших регіонів, в яких позиція Партії регіонів традиційно підтримується виборцями.

Президія Політради вирішила: попередити Президента України Ющенка В.А. і політичних опонентів Партії регіонів, що у випадку продовження провокацій та посилення протизаконної підготовки до порушення волевиявлення народу України Партія регіонів прийме рішення про відмову в участі у позачергових виборах народних депутатів України 30 вересня 2007 року.

Водночас, прихильники Партії регіонів установлюють намети на Майдані Незалежності і на пл. Лесі Українки, щоб "підстрахуватися" і зайняти місце раніше "помаранчевих сил".

Про це повідомив народний депутат V скликання, голова київського міського відділення Партії регіонів Василь Горбаль.

За його словами, встановлення наметів під будівлею Центрвиборчкому (на пл. Лесі Українки) - це відповідь на слова лідера Партії регіонів Віктора Януковича про фальсифікацію результатів виборів, які нібито готують "помаранчеві сили". Горбаль підкреслив, що всі прихильники, котрі встановлюють намети під ЦВК, - кияни, з областей прихильників партії не привозили. Він додав, що буде встановлено не більше п'яти наметів.

Голова київського міського відділення Партії регіонів повідомив, що на Майдані Незалежності, на боці Головпоштамту, буде організовано майданчик для виступів нардепів V скликання, які зможуть ще до виборів інформувати звідти про фальсифікації, які готуються з боку "помаранчевих сил". Горбаль не уточнив, чи буде встановлено на Майдані сцену.

Від “Аратти”: як бачимо, наші припущення щодо впевненості ПР у поразці знаходять підтвердження кожного дня.

При тому, ми також розуміємо і пам'ятаємо, що: найбільшим фальсифікатором на останніх декількох виборах була саме ПР; активне відпрацювання версії про фальсифікації говорить, що традиційні варіанти лохотрону - дали ефект протилежний від очікуваного, а кошти спонсорам - ніхто повертати не збирається.

Можемо із впевненістю стверджувати, - після оприлюднення попередніх та остаточних результатів голосувань на киян очкують шоу “обрахованих” регіоналів та масовки біля судів та центральних органів влади. Щоправда - нетривалі, поки будуть спроби домовитися із гарантом. Бо серед регіональної тусовки надто багато “бізнесменів”, яким ну немає жодного резону лаятися із владою. Бо посадять надовго і з конфіскацією.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.