Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Криму цушковська міліція проявила політичну активність. Кулаками та кийками

Пістолетне право 7762 перегляди

Опубліковано - 26.09.2007 22:04 | Всі новини | Версія для друку

У Криму цушковська міліція проявила політичну активність. Кулаками та кийками
У Криму цушковська міліція проявила політичну активність. Кулаками та кийками
У Криму політичні опоненти і міліціянти по-звірячому побили агітаторів ВО “Свобода”. І це не перший випадок втручання МВС у виборчий процес на стороні більшовицької коаліції та її технологічних клонів.

25 вересня 2007 року Кримська організація "Свободи" встановила намети у Євпаторії, Сімферополі та Ялті, де активісти партії проводили збір підписів за скасування статусу автономії для півострова та рішення Сімферопольської міської ради щодо встановлення т.з. "пам'ятника жертвам воїнів УПА", повідомляє прес-служба.

Як сказав голова Кримської організації ВО "Свобода" Едуард Леонов, у такий цивілізований спосіб вони хотіли, зокрема, донести до кримчан правду про діяльність ОУН-УПА та проінформувати суспільство щодо провокативної мети комуністів та місцевої влади, які нещодавно встановили у Сімферополі глибу "вистріл в спіну", розпалюючи на півострові міжнаціональну ворожнечу та антиукраїнські настрої.

Очевидно, що такі дії українських патріотів викликали гнів та шалену лють у представників шовіністичних українофобських організацій. Приблизно опівдні на центральній площі Сімферополя, що носить окупаційну назву "Совєтская", до намету "Свободи" підлетіли люди, які знаходилися в агітпунктах Блоку "КУЧМА" та ПСПУ. Вони повалили та зім'яли намет "Свободи", знищили підписні листи та передвиборчі матеріали, а кандидата у депутати, голову Кримської організації ВО "Свобода" Едуарда Леонова силоміць зіштовхнули з трьохметрового парапету.

Внаслідок падіння, Едуард Леонов отримав переломи обох ніг та численні забої і перебуває у лікарні. За його словами, активісти партії знали, що готуються провокації, адже, наприклад, у Євпаторії, намет "Свободи" оточила група спецпідрозділу МВС. Проте, що дії антиукраїнських сил будуть настільки брутально бандитськими, не очікували.

Прикметно, що міліція цього разу не просто спостерігала за діями злочинців, як це було в Одесі під час протесту проти встановлення пам'ятника Катерині ІІ, а навіть допомагала бузувірам трощити намет та знищувати агітаційні матеріали.

Дії місцевих правоохоронців, які безперечно не можуть у такий спосіб діяти без прямих вказівок вищого керівництва, на погромі не закінчилися. Замість того, щоб затримувати бандитів, вони забрали одного з працівників Кримського штабу "Свободи" та допитували у відділку до пізньої ночі.

Як заявляють свідки тих подій, у них є фото нападників та відеозйомка, які найближчим часом буде продемонстровано ЗМІ. На відео, зокрема, зафіксовано також і тих, хто намагався вдертися вже в лікарні до Едуарда Леонова, вигукуючи при цьому антиукраїнські гасла та вислови, що принижують честь і гідність українців, розпалюють міжнаціональну ворожнечу, містять заклики до повалення конституційного ладу та територіальної цілісності України.

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" обурене черговим фактом жорстоких репресій проти своїх членів та кандидатів у депутати на дочасних парламентських виборах. Прикметно, що попередні численні випадки таких бандитських дій по всій Україні щодо "Свободи" та її активістів і досі не розслідуванні. Навпаки - міліція та прокуратура прикриває злочинців.

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" запевняє, що цинічний злочин у Криму 25 вересня не залишиться без покарання. Якщо ця влада прикриває бандитів, а часто сама організовує репресії проти "Свободи", то таку владу треба міняти. І українці мають чудову можливість зробити це 30 вересня 2007 року!
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.