Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ВО Свобода вимагає припинити в Україні діяльність прокремлівських організацій

Політика 4070 переглядів

Опубліковано - 19.10.2007 20:38 | Всі новини | Версія для друку

ВО Свобода вимагає припинити в Україні діяльність прокремлівських організацій
ВО Свобода вимагає припинити в Україні діяльність прокремлівських організацій
Всеукраїнське об'єднання Свобода обурене зухвалою нахабністю україножерів та злочинною бездіяльністю правоохоронних органів.

Про це говориться у заяві прес-служби.

“Всеукраїнське об'єднання "Свобода" впродовж останньої виборчої кампанії неодноразово звертало увагу правоохоронних органів, засобів масової інформації та Президента України на активізацію антиукраїнських сил в Одесі, Харкові, Криму. "Свобода" категорично протестувала проти встановлення в Одесі пам'ятника Катерині другій та в Криму пам'ятника, що паплюжить борців за державну незалежність України, проти знищення пам'ятних знаків Петлюрі в Полтаві та Української Повстанської Армії в Харкові.

Однак жодної реакції правоохоронних органів на активізацію антиукраїнських сил не було. Більше того, різні кремлівські найманці, зокрема прогресивні соціалісти, комуністи, представники "руской общіни", своїми провокаціями намагались зірвати у Києві відзначення 65-ої річниці Української Повстанської Армії. Їхні злочинні дії відбувались всупереч Указу Президента України про відзначення ювілею УПА”. наголошується у заяві.

У заві наголошується, що жодна антиукраїнська акція так й не отримала адекватної правової оцінки з боку правоохоронних органів, а їхні організатори - залишалися безкарними.

“Сьогоднішні дії так званого ЄСМ стали можливі внаслідок бездіяльності правоохоронних органів, які не вжили жодних заходів для нейтралізації діяльності структур, що керовані Кремлем. Відповідальність лежить також на Міністерстві закордонних справ та Службі безпеки, що скасували списки персон нон-грата, в яких були відомі московські україножери: Затулін, Леонтьєв, Жириновський та інші”. - говориться у заяві.

ВО Свобода вимагає від органів влади україни не тільки суворого покарання вандалів, які здійснили зухвалу наругу над державними символами України, а й заборони діяльності в Україні прокремлівськиї політичних та громадських організацій.

“Вимагаємо від Міністерства юстиції України скасувати реєстрацію антиукраїнських партій та громадських організацій, таких як Прогресивно-соціалістична партія України, Комуністична партія України, Партія політики Путіна, партія "Рускій блок" та інших”. - наголошується у заяві.

ВО Свобода покладає відповідальність за розслідування злочину та упередження подібних проявів у майбутньому на правлячу демократичну коаліцію.

“Покладаємо відповідальність за належне розслідування україножерської провокації ЄСМ на коаліцію демократичних сил у складі БЮТ та НУНС”. говориться у заяві.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.