Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чечетов вважає, що жити за законом має хтось інший. Бо для нього - це цирк

Політика 4691 перегляд

Опубліковано - 5.11.2007 19:10 | Всі новини | Версія для друку

Чечетов вважає, що жити за законом має хтось інший. Бо для нього - це цирк
Чечетов вважає, що жити за законом має хтось інший. Бо для нього - це цирк
Регіонали у переддень початку роботи першої сесії нового парламенту масово закинули у ЗМІ нову фішку - замість ухвалення законів вони бігатимуть по залі і влаштовуватимуть сеанси силової боротьби. За картки відсутніх. У такий спосіб вони виконуватимуть свої обіцянки виборцям.

Коментуючи журналістам можливі дії регіоналів у Верховній Раді у випадку, якщо їхні опоненти намагатимуться голосувати чужими картками, народний депутат, заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов висловив надію, що помаранчеві не голосуватимуть в Парламенті чужими картками.

«Я думаю, що рівень політичної культури у БЮТ і «Нашій Україні» вже підвищився, і вони все-таки виконають те, що обіцяли, йдучи на вибори, зокрема, те, що закон один для всіх. Вони ж вже не будуть так нахабно одурювати виборців, і голосувати за інших», - цитує Чечетова сайт Партії регіонів.

Чечетов також нагадав, що, згідно статті 84 Конституції України, депутат зобов'язаний натискати кнопку особисто, і не має права голосувати карткою свого колеги.

Відповідаючи на репліку, що свого часу депутати від Партії регіонів також не «соромилися» голосувати за інших, він заявив: «Ми ж говоримо про майбутнє! Поки ми дивитиметься назад, то нічого не буде. Ми ніколи не побудуємо майбутнього країни, якщо весь час дивитимемося вперед з поверненою назад головою. Ми живемо за Конституцією і за законами, я нагадаю, що ми були проти виборів. Але хтось йшов на них з гаслом, що закон один для всіх. Так от хай і живуть згідно із законом, не обдурюючи виборців, і хай голосують самі за себе. А ось що з цього вийде – це буде просто цирк».

Він також завірив, що депутати від Партії регіонів і самі не голосуватимуть чужими картками, і не дадуть це зробити іншим.

«Але ми нікому не дозволимо знущатися з Конституції, законодавства, регламенту ВР, і наші дії будуть адекватні діям наших політичних опонентів», - завірив політик.

Від “Аратти”: ми ретельно і уважно декілька разів перечитали передвиборчу Програму ПР, і, на своє здивування не знайшли жодного натяку на те, що у парламенті нового скликання їхні депутати будуть влаштовувати “цирки”.

Може б пан Чечетов нам підказав, які саме програмні засади від і його колеги виконуватимуть, зриваючи сесійні засідання?

А що ж стосується конституційної норми щодо голосування, то персонально для пана Чечетова та його колег-регіоналів нагадаємо, що після змін до Конституції, за які, до речі, голосувала його партія, рішення щодо голосування ухвалюється фракцією і кожен депутат має виконувати означене рішення.

Отже, нам би вельми хотілося, аби пан Чечетов прокоментував також, як “законослухняна” фракція ПР отак запросто, із подачі Мороза, проголосувала те, що суперечить Конституції? І це далеко не поодинокий приклад, коли регіонали своїми кнопконатисканнями у багатопулдьтовому режимі ухвалювали рішення, які не узоджуються із чинним законодавством.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.