Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вчені: Посмішка та пильний погляд ґарантують симпатію

Він і Вона 14097 переглядів

Опубліковано - 7.11.2007 23:15 | Всі новини | Версія для друку

Пильний погляд та усмішка - ось секрети успіху
Пильний погляд та усмішка - ось секрети успіху
Дослідники з університету шотландського міста Абердіна заявили про те, що шанси сподобатися представникові протилежної статі набагато зростають, якщо дивитися йому або їй пильно в очі і при цьому посміхатися.

У дослідженні брали участь 460 добровольців. Їм показували злегка відредаговані фотографії чоловічих та жіночих облич, де на деяких зображеннях моделі дивилися прямо в об’єктив, а на інших - трохи вбік.

Коли добровольців попросили оцінити привабливість людей на знімках, то виявилося, що підсвідомо вони симпатизували тим зображенням, де люди дивилися прямо в об’єктив.

Раніше вчені вже демонстрували залежність привабливості обличчя від його форми, міміки та інших факторів, а тепер вперше вдалося довести ще і зв’язок привабливості і напрямку погляду.

Як повідомив один з авторів дослідження Клер Конуей, люди надають перевагу обличчям, на яких читається прихильність до них. "Це підтверджує, що привабливість полягає не тільки у фізичній красі", - додає він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.