Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Криваве вугілля Донбасу. Кількість жертв трагедії на шахті ім. Засядька зростає

Надзвичайна подія 7446 переглядів

Опубліковано - 19.11.2007 12:44 | Всі новини | Версія для друку

Криваве вугілля Донбасу.  Кількість жертв трагедії на шахті ім. Засядька зростає
Криваве вугілля Донбасу. Кількість жертв трагедії на шахті ім. Засядька зростає
Станом на цю годину на шахті ім. Засядька в Донецьку знайдено тіла 72 загиблих шахтарів, 63 тіла піднято на поверхню. Родичі пропалих без вісти прорвалися через очеплення до Клюєва. Клюєв відбівся черговими фразами.

Як повідомляє прес-служба Донецької облдержадміністрації, в обласному бюро судмедекспертизи ведеться робота зі встановлення причин смерті, разом з прокуратурою ведеться упізнання тіл загиблих.

У моргах Донецька знаходиться 49 тіл загиблих гірників. З них ідентифіковано 22 людини, умовно упізнані - 8 осіб, не упізнані- 19.

Завтра планується провести поховання 28 загиблих шахтарів.

Тим часом, рідні і близькі родичів гірників, про долю яких поки нічого не відомо, прорвали охорону і увірвалися в кабінет, де працює голова державної комісії зі з'ясування причин аварії на шахті імені Засядька Андрій Клюєв.

Пан Клюєв вийшов до людей і повідомив, що доля шахтарів, які вважаються зниклими без вісті, як і раніше невідома. Одержати будь-яку нову інформацію поки неможливо, оскільки а аварійній лаві піднялася температура і продовжується пожежа.

Голова урядової комісії висловив надію, що більшість із пропалих без вісти живі і їх вдасться врятувати.

Він також зазначив, що, як і раніше, жодних інших версій причин вибуху, окрім вибуху метану, в урядової комісії не з`явилося. "Як була вона вчора, так і залишилася", - сказав Клюєв.
На питання, чи готова Україна прийняти допомогу США з ліквідації аварії, Клюєв відповів, що зараз шахта і рятувальники "всім забезпечені".

"Зараз ми повністю всіма засобами, всією технічною, всім, що необхідне для ліквідації аварії на шахті, всім забезпечені", - сказав віце-прем`єр.

Як повідомлялося раніше, 18 листопада о 3.11 в Донецьку на шахті ім. Засядька на горизонті 1078 м стався вибух метано-повітряної суміші. Всього в шахті працювало 457 гірників. 357 із них піднято на поверхню.

Наразі на шахті ім. Засядька припинено усі роботи, окрім рятувальних.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.