Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Ющенко хоче знати, чому вибухають шахти

Надзвичайна подія 7101 перегляд

Опубліковано - 19.11.2007 15:58 | Всі новини | Версія для друку

Президент Ющенко хоче знати, чому вибухають шахти
Президент Ющенко хоче знати, чому вибухають шахти
У Донецьку під головуванням Президента України Віктора Ющенка проходить засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Головна тема засідання – розслідування причин та ліквідація наслідків аварії на шахті імені О.Засядька.

«Трагедія у Донецьку є черговим викликом не тільки для вугільної промисловості України, але й для всієї державної влади», – підкреслив Віктор Ющенко.

«Я переконаний, всі політики повинні продемонструвати тут державну політику. Це є велика трагедія, з неї ми повинні вийти з відповідними уроками», – сказав Президент.

Глава держави закликав присутніх якнайшвидше ліквідувати наслідки трагедії, що сталася 18 листопада на шахті імені О.Засядька, і надати максимальну допомогу родинам постраждалих.

Він наголосив, що питання безпеки шахтарів має перебувати в центрі уваги. «Безпека тих, хто сьогодні йде в забій, понад усе», – підкреслив Президент.

Окрім того, Віктор Ющенко закликав Міністерство вугільної промисловості виробити чіткий план дій стосовно реорганізації вугільної галузі на 2008 рік, зокрема, заходи щодо безпечного ведення гірничих робіт

Одразу після прибуття до Донецька Глава держави оглянув місце трагедії та ознайомився з ходом рятувальних робіт, що тривають.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.