Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Ющенко вніс кандидатуру Тимошенко на розгляд парламенту

Влада 4550 переглядів

Опубліковано - 11.12.2007 13:46 | Всі новини | Версія для друку

Президент Ющенко вніс кандидатуру Тимошенко на розгляд парламенту
Президент Ющенко вніс кандидатуру Тимошенко на розгляд парламенту
Президент України Віктор Ющенко виніс на розгляд Верховної Ради VI-го скликання кандидатуру лідерки БЮТ Юлії Тимошенко на посаду прем’єр-міністра. Наразі триває обговорення кандидатури.

Для представлення програми уряду їй нададуть майже півтори години.

Віктор Ющенко вніс кандидатуру Юлії Тимошенко на пост прем’єр-міністра України особисто, виступаючи за парламентською трибуною. На посаду міністра оборони України Глава держави запропонував нашоукраїнця Юрія Єханурова. Міністром закордонних справ Віктор Ющенко пропонує обрати Володимира Огризка (в.о. першого заступника міністра закордонних справ України).

Нагадаємо, кандидат на посаду міністра оброни Юрій Єхануров був одним із семи депутатів, які довгий час відмовлялися підписувати коаліційну угоду із БЮТ.

На посаду міністра закордонних справ експерти прогнозували екс-представника України при ЄС Романа Шпека, що його сьогодні звільнив із цієї посади Віктор Ющенко.

У своєму виступі перед парламентом, Тимошенко закликала парламент бути не легіонерами інших держав, а національною збірною і разом із урядом відстоювати національні інтереси.

Вона підкреслила, що її уряд в числі головних приоритетів вважатиме повернення громадянам їхніх вкладів у Ощадбанку УРСР.

Як повідомлялося раніше, Президент Віктор Ющенко 6 грудня вніс до Верховної Ради подання про призначення Юлії Тимошенко на посаду прем’єр-міністра України.

Нагадаємо, 29 листопада БЮТ і НУ-НС офіційно підписали коаліційну угоду, за якою, посада спікера дістається представнику НУ-НС, а прем’єра – Блоку Юлії Тимошенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.