Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Show must go on! Сьогодні кіна під куполом не буде. Перенесли на вівторок

Політика 4323 перегляди

Опубліковано - 14.12.2007 15:51 | Всі новини | Версія для друку

Show must go on! Сьогодні кіна під куполом не буде. Перенесли на вівторок
Show must go on! Сьогодні кіна під куполом не буде. Перенесли на вівторок
П'ятниця, задається, у новому парламенті, те ж саме, що в народу - понеділок. Ухвалиши одне рішення народні обранці, із чистою совістю, розійшлися. Доділювати портфелі.

Верховна Рада України ухвалила рішення про зміну способу голосування під час призначення у вівторок, 18 грудня, прем’єр-міністра України та нового складу уряду, а також під час голосування за звільнення прем’єр-міністра та звільнення старого Кабміну.

«За» проголосувало 253 із 274 народних депутатів, зареєстрованих у залі. Не голосували за це рішення в повному складі фракції Партії регіонів та Блоку Литвина.

Як повідомив голова ВР Арсеній Яценюк, згідно з рішенням, у вівторок кожен народний депутат під час процедури голосування перебуватиме на робочому місці, і коли голова ВР зачитуватиме за алфавітом прізвище народного депутата, то він при голосуванні «за» підніматиме руку і підтверджуватиме вголос своє рішення «за».

Яценюк зазначив, що при голосуванні «проти» народний депутат, який зареєструвався, залишатиметься на своєму робочому місці не піднімаючи руки.

Він повідомив, що весь процес зніматиметься аудіо- і відеосистемою. Процедура контролюватиметься Лічильною комісією ВР, вона також затверджуватиме результати голосування.

Між тим, не все так райдужно й консенсусно. Бо на мікрофонній сцені одразу ж появився повсюдно відомий Підрахуй.

Нардеп-регіонал Сергій Ківалов здивований заявами депутатів від демкоаліції про те що, особиста присутність Президента України на голосуванні щодо кандидатури Прем'єр-міністра України - необов'язкова.

Ківалов вважає, що «йдеться не про повторне голосування по вже представленій кандидатурі Прем'єр-міністра України, а про новий розгляд такого питання порядку денного, як призначення Прем`єр-міністра. Саме тому Президент наново вніс кандидатуру на посаду Прем`єр-міністра, саме тому у Верховній Раді має відбутися нове її обговорення, і представлена вона має бути наново, причому саме Президентом”, - стверджується в коментарі найвідомішого нардепа.

Ківалов додав, що при розгляді першого представлення кандидатури Прем'єр-міністра, всі народні депутати переконалися: будь-який відступ від Регламенту «гарантовано заводить нас в безвихідь». В той же час точне проходження Регламенту, на думку регіонала, “дозволить швидко завершити розгляд всього переліку питань, що знаходяться на порядку денному Верховної Ради».

Фракція Блоку Литвина у вівторок не братиме участі в голосуванні за призначення лідера БЮТ Юлії Тимошенко прем'єр-міністром України.

Про це заявив лідер фракції Володимир Литвин сьогодні журналістам.

«Ми не братимемо участі. Я вважаю, що потенціал і необхідні голоси у коаліції є», - сказав Литвин.

Лідер фракції вважає, що голосування за обрання Тимошенко прем'єр-міністром стане іспитом для коаліції на дієздатність.

«Це їхня відповідальність, і я думаю, що за Тимошенко проголосують 227 депутатів», - сказав Литвин.

Нагадаємо, у вівторок, якщо буде проголосоване призначення Тимошенко, водночас позбавляється крісла в.о. Янукович та увесь більшовицький уряд.

Отже, ...

Далі - буде...
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.