Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справа Рудьковського повинна бути доведена до суду

Влада 4519 переглядів

Опубліковано - 26.12.2007 17:39 | Всі новини | Версія для друку

Справа Рудьковського повинна бути доведена до суду
Справа Рудьковського повинна бути доведена до суду
Справа Рудьковського повинна стати прецедентом, після якого, кожен чиновник усвідомлюватиме, що безвідповідальність закінчилася.

Якщо справа порушена щодо екс-міністра транспорту Миколи Рудьковського за фактом розтрати буде доведена до кінця, всі посадовці зрозуміють, що рано чи пізно за скоєні ними злочини наступить відповідальність.

Про це сказав народний депутат, член парламентського комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, Володимир Ар’єв.

“Якщо у його діях є склад злочину, він обов’язково має відповісти. Але й іншим видавати індульгенції ми не маємо права, - підкреслив Ар’єв. - Потрібно зробити кілька показових справ проти злочинів чиновників, щоб показати всім, що рано чи пізно відповідальність має наступити”.

“Міру відповідальності Рудьковського має встановити суд, але лише показовим побиттям Рудьковського не можна обмежуватися,” – зауважив Ар’єв, додавши, що “потрібно розслідувати й інші менш гучні справи”.

На думку народного депутата, в Україні для боротьби з корупцією та посадовими злочинами “потрібна реформа правоохоронних органів, яку треба починати з прокуратури”. “Прокуратурі давно час зрозуміти, що закон слід використовувати завжди, незалежно від стану “політичного даху”, - наголосив він.

Як відомо, прокурор Києва Євген Блажівський заявив, що у ході розслідування справи за фактом розтрати коштів в особливо великих розмірах екс-міністром транспорту Миколою Рудьковським державне обвинувачення одержало достатньо доказів і має намір передати справу у суд.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.