Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нашоукраїнці кажуть що Азарову про “Нафогаз” краще б промовчати

Політика 4280 переглядів

Опубліковано - 27.12.2007 15:17 | Всі новини | Версія для друку

Нашоукраїнці кажуть що Азарову про “Нафогаз” краще б промовчати
Нашоукраїнці кажуть що Азарову про “Нафогаз” краще б промовчати
У фракції БНУНС вважають недоречними коментарі колишніх членів більшовицького уряду щодо фінансового стану НАК “Нафтогаз України”, який нині балансує на межі банкрутства.

“Наробивши проблем в НАК “Нафтогазі”, попередній уряд критикує будь-яку спробу вийти з цих проблем”, - сказала в інтерв’ю народний депутат фракції “Наша Україна – Народна Самооборона” Ксенія Ляпіна, коментуючи критику Азарова щодо проведення новим урядом заходів з виведення кризи НАК “Нафтогаз”.

Вона наголосила, що “на жаль, попередній уряд не докладав жодних зусиль для того, щоб вирішити проблему НАК “Нафтогазу”, тому зараз не має ніякого морального права якось коментувати спроби теперішнього уряду спроби вийти з цієї кризи”.

“Доведення до банкрутства НАК “Нафтогазу”, очевидно, могло робитися в чиїхось приватних інтересах”, - відзначила народний депутат, додавши, що “критика колишнього уряду з цього питання сьогодні вже нікого не хвилює”.

“НАК “Нафтогаз” потрібно виводити з кризи, й запропоновані реалістичні заходи для цього. Якщо хтось може запропонувати щось краще – будь ласка, пропонуйте”, - підкреслила Ляпіна.

Як відомо, вчора після закінчення розширеної частини засідання Кабміну Юлії Тимошенко член парламентської фракції Партії регіонів Микола Азаров заявив журналістам, що ще тиждень тому у "Нафтогазу України" не було проблем з платежів на 12 млрд. грн.

"Я лише тиждень тому пішов з уряду, і можу вам сказати, що у "Нафтогазу" не було проблем з платежами, які вимагають держгарантий на 12 млрд. грн. Якщо раптом вони з'явилися, то звідки - це питання до нового уряду. У будь-якому випадку надання бюджетних гарантій щодо платежів НАК "Нафтогаз України" на таку суму я вважаю надмірним", - сказав, зокрема, Микола Азаров.

Азаров тим сами продемонстрував яскравий приклад амнезії, оскільки за декілька місяців до цього міністр ПЕК Бойко підтвердив наявність ризикованих кредитних зобов'язань у НАК “Нафтогаз”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.