Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російське пальне знову дорожчає, а з ним - усі товари і послуги

Добробут 5640 переглядів

Опубліковано - 10.01.2008 13:14 | Всі новини | Версія для друку

Російське пальне знову дорожчає, а з ним - усі товари і послуги
Російське пальне знову дорожчає, а з ним - усі товари і послуги
Вже у лютому може здорожчати пальне, й підвищаться ціни на спиртні напої та тютюн.

Причина подорожчання пального – підвищення Росією до рекордної позначки у $334 за тонну експортного мита на нафту, ввезену до нашої країни.

Тютюн і алкоголь здорожчають через збільшення акцизного мита.

Щоправда тут підвищення будуть не настільки катастрофічними: горілка подорожчає на кілька гривень, а пачка цигарок всього на 5-10 копійок.

Від “Аратти”: як загальновідомо, український ринок паливнозмастильних матеріалів досі лишається закритим, тобто, ексклюзивними продавцями виступають російські кампанії(у власності яких - найбільші переробні потужності), та НАК “Нафтогаз”, який, в принципі, не може конкурувати із монополістом.

Бо, завдяки зучиллям багатьох поколінь урядовців, і нафтодобувна галузь у руїні, і переробляти нафту власного видобутку практично неамє де. Про побудову нового державного НПЗ точаться виключно розмови, які після першого прем'єрства Тимошенко взагалі потонули у бійці за дерибан владних повноважень.

Між тим, ціни на паливно-мастильні матеріали є базовими і є складовою ціни на кожен товари та послугу. А тому, українці мають чітко знати, кого віддячувати за своє стрімке зубожіння.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.