Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія хоче зіпсувати відносини України з Європою?

Захист держави 11787 переглядів

Опубліковано - 6.07.2006 15:04 | Всі новини | Версія для друку

Володимир Горбулін
Володимир Горбулін
В.о секретаря Ради нацбезпеки й оборони Володимир Горбулін вважає обвинувачення України Росією в постачанні ракет Х-55 в Іран і Китай спробою підірвати довіру до України.

Про це він повідомив журналістам, передає Обком з посиланням на Українські новини.

На думку Горбуліна, заява міністра оборони Росії Сергія Іванова є некоректною, і йому варто було б подумати над своїми словами.

Він вважає, що Іванов невипадково вибрав час, щоб нагадати про цю справу.

"Я не думаю, що шановний мною міністр оборони і віце-прем'єр російського уряду випадково обрав момент, щоб нагадати про ситуацію, що була кілька років тому", - підкреслив Горбулін.

Він нагадав, що заява була зроблена за кілька днів до самміту Великої Вісімки в Санкт-Петербурзі (Росія). "Тому чому б не показати, який Україна ненадійний партнер?", - відзначив в.о. секретаря РНБО.

Він також наголосив, що підтримує створення в Україні оперативно-тактичного ракетного комплексу.

Він зазначив, що є відповідне рішення РНБО, яке передбачає роботу над цим проектом. "Я буду сприяти реалізації цього проекту всіма правдами і неправдами", - сказав в.о. секретаря РНБО.

Горбулін також зазначив, що на посаді секретаря РНБО може працювати тільки як виконуючий обов'язки, і його цей факт "зовсім не хвилює".

За його словами, у зв'язку з віком і з огляду на норму Закону про державну службу, він не може займати цю посаду просто як секретар.

"Тому я навіть не можу бути ні в якій іншій іпостасі, тому що за віком я не можу бути вже державним посадовцем", - сказав Горбулін.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.