Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіонали документально підтвердили, що їхні “сесії й голосування” під час виборів, були шоу

Політика 4794 перегляди

Опубліковано - 23.01.2008 13:46 | Всі новини | Версія для друку

Регіонали документально підтвердили, що їхні “сесії й голосування” під час виборів, були шоу
Регіонали документально підтвердили, що їхні “сесії й голосування” під час виборів, були шоу
Своєю законодавчою ініціативою щодо статусу депутатської недоторканості Янукович зайвий раз підтвердив, що ошукування виборців - фішка ПР.

«Поведінкою «регіоналів» керує не логіка законотворчого процесу, питання, при владі, чи не при владі знаходиться ця політична сила. Коли вони опинилися у опозиції – починаються заяви, що скасування недоторканості непотрібне. Навпаки, їхньою потребою стає скасувати пропозиції по скасуванню депутатської недоторканості, висунені Президентом й демократичною коаліцією», - так прокоментував депутат від фракції НУ–НС, член Комітету з питань соціальної політики та праці Володимир В'язівський нову законодавчу ініціативу «регіоналів».

Як відомо, Янукович, Льовочкин та Лавринович запропонували внести зміни до закону про статус народного депутата. Розроблений ними законопроект передбачає посилення депутатської недоторканості замість її скасування.

«Наприкінці роботи ВР 5-го скликання, коли та вже була нелігитимною, «регіонали», які прагнули зберегти владу, голосували за зняття недоторканості. Здається, зараз вони забули про цей свій крок. Чи то в представників тієї політичної сили щось трапилося із пам`яттю, чи то їхні бажання міняються на протилежні в залежності від того, знаходяться вони в опозиції чи при владі. Скидається на те, що коли ПР при владі, можна знімати статус – мабуть, для того, аби «регіоналам» легше було розмовляти з опозицією», - з іронією зауважив В'язівський.

На думку політика, відтепер, з огляду на нову законодавчу ініціативу «синьо-білих», попередні обіцянки ПР скасувати депутатську недоторканість можна з упевненістю вважати передвиборчим піаром.

«Напередодні виборів вони добре вивчили настрої українських громадян, більш ніж 90% яких – проти збереження депутатської недоторканості. Проте опісля виборів, виявляється, вже не бачать потреби загравати з виборцями», - зазначив В'язівський.

Як повідомлялося раніше, вчора у парламенті зареєстровано законодавчу ініціативу регіоналів на чолі із Януковичем щодо статусу народного депутата. У законопроекті пропонується посилити діючу норму, яка й так ставить нардепів вище правового поля України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.